Партнер рубрики Події

У Тернопіль приїде журналістка та телеведуча Яніна Соколова, щоб переконати: "Ти зможеш"

У Тернопіль приїде журналістка та телеведуча Яніна Соколова, щоб переконати: "Ти зможеш"
  • На зустріч із Яніною Соколовою запрошують організатори - ГО "Персоналіті".
  • Кому вона буде цікава, коли можна буде побачитись із засновницею проекту антипропаганди «Вечір», який дивляться 20 млн. людей - читайте у матеріалі.

- Ця неймовірно сильна жінка розкаже про свій шлях, про боротьбу з важкою хворобою, про життя під девізом «Ти зможеш!» , - розповідає співорганізатор заходу, голова ГО "Персоналіті" Ольга Петришина. - Захід організовано тому, що ми побачили відповідний запит у тернополян. 

За словами організаторів, Яніна Соколова говоритиме про патріотизм, війну, волонтерів та політику.

- Роботи Яніни Соколової зараз пов'язані із боротьбою з раком, адже вона сама пройшла цей шлях, - говорить Ольга Петришина. - Зараз журналістка працює над фільмом "Я-Ніна" і цю тему активно розвиває в плані того, щоб довести людям, що вони зможуть. Адже показала це на власному прикладі.  

Відео дня

3устріч відбудеться 3 грудня у Конференц-залі комплексу"Avalon Palace". Ціна квитка від 300 до 450 грн. 

Із учасниками сама журналістка та телеведуча спілкуватиметься у інтерактивному форматі, усі охочі зможуть поспілкуватись із Яніною та поставити їй свої питання. 

Для громадської організації "Персоналіті", яку заснували Ірина Тимків, Наталія Заставецька та Ольга Петришина такі зустрічі вже стали традицією. Минулого місяця до тернополян приїжджав Майкл Щур (Роман Вінтонів). У планах організації зробити зустрічі із цікавими людьми постійними. 

Довідка: 

Яніна Соколова @yanina_sokolova - телеведуча, журналістка. Переможниця рейтингу «топ-100» кращих блогерів країни.

Засновниця проекту антипропаганди «Вечір», який дивляться 20 млн. людей по всьому світу. Має 2 срібні кнопки ютюб за власні інтернет-платформи.

Започаткувала проект «Я, Ніна», який змінює життя онкохворих. Щомісяця збирає кров і волосся для потреб онкохворих по всій країні.

Проводить популярне ток-шоу "Рандеву" з українськими політиками.


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ігор

    яка з неї журналістка ? шоколадному вилизує по повній програмі ,сором....
  • Ната Ли

    І на кого розрахована ця брехня про 20 млн.??Вже стільки людей в Україні немає..... якщо дітей не враховувати. Ці всі цифри елементарно "накручуються")))))
  • Nem Nemezis

    500 рябчиків щоб послухати пороботську хуйню?)
  • Anna Gorobinski

    Придурочная сволочнаЯ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up