Партнер рубрики Події

У Тернополі поліцейські патрулюватимуть парки на велосипедах та з собаками

У Тернополі поліцейські патрулюватимуть парки на велосипедах та з собаками
Відновити патрулювання парків на велосипедах, які закупили для поліції, у Тернополі планують уже цього тижня. Наразі патрульні чекають на 5 велосипедів, які їм повинні передати.

- Як  тільки нам передадуть велосипеди,  ми перевіримо їх технічний стан і патрульні почнуть патрулювати у парках, - говорить керівник управління патрульної поліції Володимир Струк.

Окрім того, тернопільські патрульні почнуть патрулювання парків з собаками.
- Хочемо практикувати патрулювання з кінологічною службою, адже це дієво, - додає керівник. -  Собаки можуть краще відчути наркотичне сп’яніння чи людину, яка має при собі наркотичні засоби. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Іра

    Але наші тернополяни все одно знайдуть до чого причепитись.
  • Іра

    Дуже класні !!!!
  • Анонім

    Виявляти сп'яніння!?  Всі тверезі мають жити на 2000 грн держпрограма
  • Anonymous

    як завжди, понос думок...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up