Партнер рубрики Події

Не стало Ірини Тхорик, Медика, знаної не лише в області

Не стало Ірини Тхорик, Медика, знаної не лише в області

На 69 році після важкої хвороби обірвалося життя заступника генерального директора обласної дитячої лікарні з організаційно-методичної роботи Ірини Тхорик.

Сумну звістку повідомили на сторінці обласної дитячої лікарні в соцмережі.

— З глибоким сумом і невимовною скорботою повідомляємо, що на 69 році після важкої хвороби обірвалося життя нашої колеги, заступника генерального директора (головного лікаря) з організаційно-методичної роботи ТХОРИК ІРИНИ ОСИПІВНИ, — йдеться у повідомленні.

Ввічлива, привітна, завжди усміхнена, добра та щира, саме так згадують про Ірину Осипівну в нашому колективі. Після закінчення Львівського медичного інституту і до останнього дня працювала у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні, користувалася авторитетом серед колег, виділялася професіоналізмом та завжди допомагала мудрими порадами.

Відео дня

Адміністрація та весь колектив лікарні висловлює щирі співчуття матері, дочці Король Зоряні Володимирівні — завідувачці відділення патології новонароджених дітей нашої лікарні, синам, рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

У цей скорботний час ми поділяємо Ваше горе, підтримуємо та сумуємо разом із Вами.

Віримо, що Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Світла пам'ять про Ірину Осипівну назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам'ять...

Похорон відбудеться 28 квітня о 12.00.

Співчуття рідним і близьким висловили і в обласному управління охорони здоров'я.

— Не стало заступниці генерального директора (головного лікаря) КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня», експерта за педіатричним напрямком «Інформаційно-аналітичне забезпечення в педіатрії» УОЗ ТОДА Ірини Тхорик, — написали на сторінці управління.

Висловлюємо рідним, близьким, знайомим глибокі співчуття з приводу непоправної втрати — передчасної смерті Медика, знаного не лише в області.

Словами не загоїти страшної рани від такого непоправного горя… На 69 році пішла з життя добрий друг, доброзичлива колега, надійний порадник, професіонал медичної справи, яка віддала медицині все своє життя.

Світлі спогади про неї завжди залишаться у наших серцях…

Колектив Управління охорони здоров'я ТОДА та вся медична спільнота висловлюють співчуття родині, синам, дочці Зоряні, завідувачці відділення патології новонароджених дітей обласної дитячої лікарні. Розділяємо біль втрати з Вашими родинами.

╾ Світла та вічна їй пам’ять! ╾ йдеться у дописі.

"20 хвилин" висловлює співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up