Партнер рубрики Події

Ювілейний ХХ фестиваль JazzBez відбудеться у Тернополі: уже відомі перші учасники

Ювілейний ХХ фестиваль JazzBez відбудеться у Тернополі: уже відомі перші учасники

Дату концерту в Тернополі оголосять зовсім скоро.

Ювілейний ХХ Джазбез у Тернополі відбудеться і одним з його учасників стане колектив Andrey Chmut Band. Про це йдеться на сторінці фестивалю JazzBez у соцмережі.

- Неймовірні новини! Ювілейному ХХ Джазбезу цього року - БУТИ! - йдеться у повідомленні. - Зовсім скоро ми оголосимо дату концерту у Тернополі, а поки що - раді анонсувати перших учасників.

Andrey Chmut – український саксофоніст, композитор та продюсер. Артист американського лейблу "Skytown records". Два альбоми - "Smoothability" (2018) і "Soulmate" (2020) вийшли на "Skytown records".

Відео дня

Дебютний альбом Andrey Chmut Band посів 4 місце в TOП-100 Smooth Jazz Albums (Amazon.com) у США й увійшов до 10 кращих українських альбомів року за версією премії Aprize 2019 від Радіо Аристократи.

А композиція Moving Forward з першого альбому «Smoothability», що була записана разом з американським джазовим клавішником та продюсером Бобом Джеймсом, стала топовою композицією на американському радіо-гіганті Sirius XM та протрималася понад рік в ротації.

Андрій працював з багатьма відомими зарубіжними та українськими музикантами, серед яких Боб Джеймс, Jamala | Джамала, Тіна Кароль, Валерій Степанов, Боб Джеймс, Ерік Мур, Хуліо Іглесіас-молодший, Тейлор МакФеррін та багато інших артистів.

А вам подобається джаз? Ви вже в очікуванні фестивалю?  Які виступи запам'яталися найбільше? Пишіть в коментарях.

Пропонуємо згадати, хто виступав на джазовому фестивалі у Тернополі минулого року.

А як відбувався фестиваль у 2018, читайте У Тернополі почався Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez 2018
Сюрпризом тернопільського Jazz Bez стала Ірина Музика та гурт «Фіра»
JazzBez у Тернополі. День 2 – американський: шквал оплесків, селфі з публікою і вдрузки розбиті барабанні палички
JazzBez 2018. День 3: харизматичний Vinx і колоритні Leleka
 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up