Партнер рубрики Події

Жителі Микулинців і Конопківки приїхали на позачергову сесію обласної ради: що вимагають люди (оновлюється)

Жителі Микулинців і Конопківки приїхали на позачергову сесію обласної ради: що вимагають люди (оновлюється)

Мешканці Конопківки, Микулинців зібралися у приміщенні Тернопільської обласної ради. Тут відбувається ХІІІ сесія. Відповідне розпорядження підписав 18 лютого голова обласної ради Віктор Овчарук.

Нагадаємо, вчора на в'їзді у Микулинці люди організували блокпости.

- Ми готові стояти тут не тільки в день, а і вночі, - запевняли співрозмовники. - Ми не допустимо, аби, не доведи Господи, захворіли наші діти чи рідні.
Але лікарі, поліція та рятувальники закликають людей тверезо мислити та не піддаватися паніці, адже вірус передається лише при тісному контакті з хворим. А на борту літака, як запевняють в МОЗ, лише здорові люди. 

Зазначимо, що на розгляд сесії сьогодні, 19 лютого, винесли питання про напружену ситуацію, що складається в Тернопільській області, через інформацію, яка набула поширення 17 лютого 2020 року. Мова йде про намір Уряду України розмістити на території Тернопільської області в селі Конопківка Теребовлянського району в санаторії «Медобори» близько 100 осіб, евакуйованих із Китаю.

Відео дня

Напередодні розпорядження про позачергову сесію підписав голова обласної ради Віктор Овчарук.

Тринадцята сесія Тернопільської обласної ради шостого скликання розпочалася 19 лютого об 11-й годині.

Журналіст "20 хвилин" працює на місці події. Подробиці читайте згодом у наших наступних публікаціях.

Читайте також Уже не чутки: санаторій на Тернопільщині є в переліку тих, де можуть розмістити евакуйованих з Китаю (оновлюється)

В ОДА та поліції прокоментували можливе прибуття на Тернопільщину евакуйованих з Китаю українців
Чи є в санаторії "Медобори" умови, аби прийняти людей з Китаю
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • саша

    треба на карантин в ЧОРНОБОЛЬ ВІД СВОІХ НЕ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ
  • David Starr

    Господа вони згадують, а як же допомога ближньому чи "на все воля Божа"?

    ВолодяУкраїна!!! reply David Starr

    Це як президент України зустрівся з цукербергом та сфотагрувався з ним в якого викрали понад сорок мільйонів даних його користувачів і цукер берег не поніс майже ніякої відповідальності що там зараз в Америці з цим вирішують хз тепер до нас його в Україну притащив ось вам Україна в смартфоні ніякої гарантії захисту.

    ВолодяУкраїна!!! reply David Starr

    Привіт Давиде що тут скажеш сумно та прикро що в нас такі люди не всі звісно це як Україна в смартфоні ні якої відповідальності перед суспільством.
  • співаючий пітбуль

    Як можна знати що людина здорова, якщо інкубаційний період триває до 14 днів?
  • Андрій

    Цим брехунам нема чого вірити. Стільки років розказують казки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up