Партнер рубрики Погода

Лютий морозяка розпочинає в Україні понеділкову добу

Лютий морозяка розпочинає в Україні понеділкову добу

Найближчої ночі вріже до -15-23, місцями до -25 градусів. У понеділок, 26 лютого вдень - максимально! - очікується 8-14 градусів морозу. 

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко

"У південній частині та на Закарпатті також не мед - вночі -9-15, вдень -2-8 градусів.
Снігу не буде, хіба трохи політає по Заходу, але таке...
Посилиться вітер ледь не до штормового у південній частині. Ми їм не заздримо. Ще б пак - при морозі та ще й сильний вітер.
Ну, а у вівторок не заздрити вже можна усім і кожному. Бо 27-го лютого на нас виходить циклон знову з південного заходу Європи, з Італії, Греції. 
І ось цей циклон зробить погоду вівторка нестерпною: снігопади, хуртовини, завиватиме вітер. А морози ще не відступлять. 
Буде ще те глобальне потепління!
У Києві найближча ніч дуже холодна, -17-19, на околицях до -20 градусів і нижче, завтра вдень -11-13 градусів. Поки без снігу. Але.
Вже у вівторок у столиці серйозно посилиться вітер, вдень ще без істотних опадів, ближче до вечора вівторка почнеться сніг. 
А 28-го лютого буде і сніг, і морозяка, і сильний вітер.
Тиждень буде синоптично складним. Тому дуже- дуже уважно передивіться гардероб. Все, що є найтеплішого - якраз для цього тижня. 
Ні в якому разі не забувайте рукавички, бо моментально хапає мороз.
Дихайте у шалик чи хустку, ховайте носа.
Автомобілістам особливо уважно перевірити стан машин, наявність усього необхідного для безпечного комфортного руху, особливо, якщо треба кудись їхати на більші відстані.
Тримайтеся поближче до джерел тепла, тісних кафе, пухнастих котів та один одного", - пише пані Діденко.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Багато горілки не треба пити, бо можно впасти в замет і геть задубіти, потім родичі будуть плакати! Воно вам треба?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up