Сесія міськради знову почалася із заворушень

Сесія міськради знову почалася із заворушень

Поліція, тернополяни, представники «Свободи», заїджджі гастролери зібралися під стінами міськради 26 червня зранку. О 10.00 має бути сесія міськради. Вже вкотре вона починається з конфлікту, який затіяла ВО «Свобода».

Нагадаємо, зі «Свободи» виключили трьох депутатів - Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. Їх не  впускають на сесію.

9.50 Перед міськрадою «блокпост». Усім, хто заходить в приміщення перевіряють сумки.

На подвір’ї зібралися свободівці та їх колеги з інших міст. Тернополяни стоять вряд на тротуарі навпроти міськради.

Відео дня

10.00 Сесія міськради ще не розпочалася. Депутатів поки що немає.

10.20 Сесія міськради наразі не розпочалася. У приміщення зайшли декілька депутатів міськради, серед них і нардеп Михайло Головко. Депутатів-"вигнанців", проти яких виступають представники "Свободи" під стінами міськради поки що немає. Диригентами усіх подій під міськрадою є Володимир Стаюра, Михайло Головко та Олег Сиротюк. 

10.28. У сесійній залі збираються люди. Серед них багато протестувальників - противники будівництва торф'яних котелень, готелю на бульварі Петлюри. Є активісти, які мають претензії до бізнесмена Василя Чубака. 

10.43 У сесійній залі наш журналіст нарахувала 30 депутатів. Усі зареєструвалися, розпочалася сесія міськради. 

10.50 Іван Сороколіт, Роман Навроцький та Ігор Турський на сесію не прийшли, тому під міськрадою спокійно. Представники "Сводоби" помало розходяться.

 

Сесія міськради триває. Подробиці читайте у наступних публікаціях "20 хвилин". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Нероби і іхні моргінальні прихильники. Кого ми обираємо кожного разу? Перед виборами всі в вишиванках, святі, патріоти, а як тільки до корита дорвались, все, почали одне одному горлянку гризти за гроші громади. СКОТИ !!! НЕРОБИ !!! Москалям дуже вигідно щоб ви ссуки тут срались постійно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up