Партнер рубрики Події

Тернопіль під час карантину вихідного дня: ми перевірили ринок, супермаркети, магазини та кафе (ФОТО)

Тернопіль під час карантину вихідного дня: ми перевірили ринок, супермаркети, магазини та кафе (ФОТО)
  • Ось уже другі вихідні поспіль в Україні триває карантин вихідного дня, до того ж з 21 листопада діють нові карантинні правила зі штрафами за відсутність масок у громадських закладах та транспорті.
  • Як виглядає місто у вихідні, чи всі заклади та магазини працюють, перевірили «20 хвилин».

Одразу помітно, що людей в масках значно побільшало. На зупинках та парках вони перебувають в масках, навіть за невеликої кількості людей поблизу.

Чи працюють магазини та заклади харчування?

Магазини працюють, але не всі. В центральній частині міста у вихідні свою роботу продовжили досить багато магазинів. В решти вже при вході є інформація про графік своєї роботи, а також про те, що через карантин вихідного дня, свої двері для покупців вони відкриють лише з понеділка.

Відео дня

Є і такі, що працюють лише на виніс, зокрема, квіткові крамниці.

Щодо закладів харчування, вони продовжують працювати. Персонал в них працює у масках. Відвідувачів в першій половині дня було небагато.

А як на ринку та в супермаркетах?

Охочих відвідати Центральний ринок у неділю також немало та не всі в масках. Продавців без масок на ринку також багато.

А от в супермаркетах людей значно менше. Втім, вони перебувають в масках, щоправда не всі, а дехто маску одягнув лише на рот.

Персонал супермаркетів «АТБ», «Сільпо» та «Новус» працює в масках.

Багатолюдні парк, центр та зупинки

У парку «Топільче» попри морозний ранок досить багато охочих прогулятися з дітьми, своєю парою, або ж з домашніми улюбленцями.

Насолодитися сонячною погодою в Центрі вирішили багато тернополян.

На зупинках тернополян також вдосталь. Не всі вони в масках, але одразу помітно, що чим більше скупчення людей на зупинці, тим менше серед них тих, хто без маски.

Читайте також Яблуку ніде впасти. Чи дотримуються у Тернополі карантину в церквах - ми перевірили (ФОТО)

А ви підтримуєте карантин вихідного дня? Як вважаєте, чи потрібно штрафувати людей за відсутність маски в громадських закладах і транспорті? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Патраш Марійка

    " Закон для не всіх однаковий! "
  • Roman Miziunskyi

    Надіюсь, ковідні атеїсти, яким смішно від думки про носіння масок, коли не дай Бог захворіють і буде потреба в кисні і лікуванні в лікарні поступляться місцем тим, хто серйозно ставився до цього, а для них ковіду не існує то воно їм і не треба. P. S. Сам хворію вже 8-ий день, повірте, що це важко, це і близько не грип чи все, чим ви хворіли до цього.
  • Лидия Суркова

    жартівники бляха!!!побачимо як ви жартуватимете коли клюне в зад!!!перебіг хвороби дуже тяжкий,тому вважаю доцільним і носіння масок і локдауни,треба трохи перетерпіти щоб позбутись цієі чуми.

    Yosyp Hurzhanskyy reply Лидия Суркова

    Lidia  Surkova 👍👍👍

    Лидия Суркова reply Лидия Суркова

    Yosyp Hurzhanskyy ну ну,побачимо як вас зачепить що ви скажете,якщо зможете сказати

    Yosyp Hurzhanskyy reply Лидия Суркова

    Lidia  Surkova
    Це всесвітня брехня!!!
    Все гроші,і політика!!!
    А люди вірять і терплять!!!
    Кінець буде плачевний!!!
    Повмирають з голоду і від вакцини!!!
    А не від неіснуючого вірусу!!!
    Відкрийте очі!!!!

    Yosyp Hurzhanskyy reply Лидия Суркова

    Viktor Borisovich
    1000% згідний!!!
    Так воно і буде!!!

    Лидия Суркова reply Лидия Суркова

    Viktor Borisovich не погоджусь лише тому що про хворобу знаю не з чуток і СМІ,а особисто моря подруга хворіла і мама куми,те що вони розповіли про перебіг це щось страшне,людина повністю безсила,сил нема навіть чай попити,попити а не зробити,все тіло болить ніби переіхали сто раз танком, піт заливає навіть якщо температури нема,,дихати просто нема чим ніби пакет на голову наділи при катуванні,казали що сто раз чуть не вмирали і стількіж молили вмерти аби не мучатись,тому не слухайте нікого,бережіть себе.

    Viktor Borisovich reply Лидия Суркова

    Lidia  Surkova до того дотерпимось спочатку голод,потім вакцина можна дві щоб на виручку,дальше чіп в зад або в мозок якого немає.Дальше нічого доброго в кращому випадку хворієш часто, або скрутить,звичайно автоматом стаєш рабом і блазнем.Дальше через рік три пять і т.д. невідомо як вакцина від баранвірусу подіє можна і крякнути.тобто до св.Миколая відправитись.Якщо сіра маса так хоче будьласка ПРИРОДНІЙ відбір..
  • Alena Alena

    Якого карантину???Від ідеї дихати чи не дихати повітрям? Ні,не підтримую!Масочніків не признаю.

    Ihor Tsymbala reply Alena Alena

    Ольга Рудейко або Хтось з близьких крякне ві вірусу

    Ольга Рудейко reply Alena Alena

    Alena Alena признаєте, як заплатите штраф

    Oksana Lazuta reply Alena Alena

    Alena Alena а через маску люди дихають не повітрям?)))

    Ростислав Гарасимчук reply Alena Alena

    Ти головне не плодись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up