Рулетики з шинки — це оригінальна, смачна і ситна закуска. Така страва буде доречною на фуршеті, невеликому перекусі чи на святковому столі. Скажімо, на Великдень, який ми будемо відзначати уже невдовзі. Навіть на пікнік можна приготувати кілька таких рулетиків.
{photo_gallery id=4181|}
Готувати цю холодну закуску дуже легко. Зробити таке до снаги навіть недосвідченій господині. Отож спочатку накруто варимо яйця. Далі тремо їх і плавлені сирки на „буряковій” тертці. Здушуємо часничок і додаємо його до сиру і яєць. Хто хоче гостреньку закуску— нехай додає два зубчики. Далі заправляємо терту масу майонезом і ретельно вимішуємо.
А тепер порахуємо, скільки грошей треба віддати за продукти. За 370 г шинки я заплатила 29 грн, за 2 яйця — 1,80, за майонез — 6,64, за плавлені сирки — 10,88, за пучок зеленої цибулі — 1,50 грн. Отож ця закуска обійдеться тернопільській господині у суму близько 50 грн. Смачного вам святкового столу!
Скільки чого треба:
250 г нежирної шинки, 2 плавлені сирки, 1-2 зубчики часнику, майонез, 2 курячих яйця, 3-4 стебла зеленої цибулі, спеції.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 18 від 30 квітня 2025
Читати номер