Готуємо рулетики "Мрія гурмана"

Готуємо рулетики "Мрія гурмана"
"20 хвилин" пропонує власний майстер-клас із приготування смачної страви

Рулетики з шинки — це оригінальна, смачна і ситна закуска. Така страва буде доречною на фуршеті, невеликому перекусі чи на святковому столі. Скажімо, на Великдень, який ми будемо відзначати уже невдовзі. Навіть на пікнік можна приготувати кілька таких рулетиків.

{photo_gallery id=4181|}

Готувати цю холодну закуску дуже легко. Зробити таке до снаги навіть недосвідченій господині. Отож спочатку накруто варимо яйця. Далі тремо їх і плавлені сирки на „буряковій” тертці. Здушуємо часничок і додаємо його до сиру і яєць. Хто хоче гостреньку закуску— нехай додає два зубчики. Далі заправляємо терту масу майонезом і ретельно вимішуємо. 

Відео дня
> Шинку нарізаємо тоненькими плястерками або просимо у супермаркеті її нарізати. Чим шматки шинки будуть тоншими, тим краще. Тоді вони легко згортатимуться. На краєчок кожного шматка кладемо десертну ложку начинки і згортаємо шинку разом із начинкою рулетом. Перев'язуємо рулетики стеблами зеленої цибульки. Замість неї можна використати копчений сир “косичку”. Одну з них слід відділити від решти і перев’язати нею рулет. Також можна скріпити шинку дерев’яними зубочистками — кому як подобається. Ну а варіантів прикрашання закуски — безліч. Просто задійте свою фантазію.

А тепер порахуємо, скільки грошей треба віддати за продукти. За 370 г шинки я заплатила 29 грн, за 2 яйця — 1,80, за майонез — 6,64, за плавлені сирки — 10,88, за пучок зеленої цибулі — 1,50 грн. Отож ця закуска обійдеться тернопільській господині у суму близько 50 грн.  Смачного вам святкового столу!

 

Скільки чого треба: 

250 г нежирної шинки, 2 плавлені сирки, 1-2 зубчики часнику, майонез, 2 курячих яйця, 3-4 стебла зеленої цибулі, спеції.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Якщо це мрія-для гурманів, у мене є 30 років як шеф-кухар, все, що робиться не так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up