Ірина ЧУБАТА

Готуємо вакуумну каву

Готуємо вакуумну каву

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

visibility 1007
Готуємо рулетики "Мрія гурмана"

Готуємо рулетики "Мрія гурмана"

"20 хвилин" пропонує власний майстер-клас із приготування смачної страви

Anonymous

Якщо це мрія-для гурманів, у мене є 30 років як шеф-кухар, все, що робиться не так

Коментарів 1
visibility 995
Готуємо рибу на пательні

Готуємо рибу на пательні

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе,барах і ресторанах Тернополя

Anonymous

это просто ужас, даже хека и теляпию ещё можно порарить недолго - рыба сама по себе суховата, но форель и лосось одна из самых жирных, дальше хуже, лук сам по себе убивает вкус любой рыбы, томат , но это уже совсем выше крыши, максимум сливочный соус лимончик - всё шедевр в руках самой неопытной хозяйки, и гости сыты и испортить нереально, конечно если это на пару или духовка, но тут это просто экзарцизм какойто-то , не переводите зря продукты , я за эксперементы, но удачные))

Коментарів 3
visibility 1426
Готуємо рагу на бороні

Готуємо рагу на бороні

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

visibility 3186
Готуємо каву в аеропресі

Готуємо каву в аеропресі

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

visibility 1283
keyboard_arrow_up