"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе,барах і ресторанах Тернополя
Anonymous
это просто ужас, даже хека и теляпию ещё можно порарить недолго - рыба сама по себе суховата, но форель и лосось одна из самых жирных, дальше хуже, лук сам по себе убивает вкус любой рыбы, томат , но это уже совсем выше крыши, максимум сливочный соус лимончик - всё шедевр в руках самой неопытной хозяйки, и гости сыты и испортить нереально, конечно если это на пару или духовка, но тут это просто экзарцизм какойто-то , не переводите зря продукты , я за эксперементы, но удачные))
Ірина ЧУБАТА
Готуємо масляну рибу під двома соусами
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо м’ясний рулет із ківі та фетою
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо рулетики “Крабова спокуса”
"20 хвилин" пропонує власний майстер-клас із приготування смачної страви
непридатні для вживання в їжу
Готуємо вакуумну каву
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо телятину зі шпарагівкою
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо рулетики "Мрія гурмана"
"20 хвилин" пропонує власний майстер-клас із приготування смачної страви
Якщо це мрія-для гурманів, у мене є 30 років як шеф-кухар, все, що робиться не так
Готуємо рибу на пательні
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе,барах і ресторанах Тернополя
это просто ужас, даже хека и теляпию ещё можно порарить недолго - рыба сама по себе суховата, но форель и лосось одна из самых жирных, дальше хуже, лук сам по себе убивает вкус любой рыбы, томат , но это уже совсем выше крыши, максимум сливочный соус лимончик - всё шедевр в руках самой неопытной хозяйки, и гости сыты и испортить нереально, конечно если это на пару или духовка, но тут это просто экзарцизм какойто-то , не переводите зря продукты , я за эксперементы, но удачные))
Готуємо грецький салат з авокадо
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо рагу на бороні
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя
Готуємо каву в аеропресі
"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя