Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"
  • 20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

Основа меню ресторанчика "Макітра" — страви української кухні: вареники з солоною і солодкою начинкою, млинці, справжній закарпатський банош із грибами, бринзою, шкварками, салати, перші страви, а також голубці, гречаники, домашня випічка і десерти. Крім того, є можливість узяти заморожені вареники із собою, розповідає шеф-кухар Тетяна Дубова.

Previous Next

Якщо говорити про салати, то, за словами Тані, найпопулярніші — це „Дністер”, зі свіжої капусти, помідора й огірка, а також із домашнього сиру та огірка.

Відео дня


 

Поки говорили, дівчина швидко натерла моркву, нарізала цибулю, гриби і болгарський перець, подрібнила скибку житнього хліба. Тоді заправила моркву прянощами, обсмажила гриби з цибулею, підсмажила грінки. 

— Цибулю смажимо до прозорості, гриби — поки не зм’якнуть, — коментує свої дії Таня. — Коли змішаємо всі компоненти, заправимо салат щіпкою солі, цукру, оцтом та олією до смаку. А прикрасимо грінками.  

Коли мені подали салат, я дуже обережно куштувала його. Адже думала, що морква по-корейськи має „термоядерний” смак. Та це було не так. Салат виявився надзвичайно ніжним, з ледь відчутним пікантним присмаком. Тож його можуть їсти навіть діти. 
 

Скільки чого треба:
100 г моркви, 20 г цибулі, 1 зуб. часнику, 30 г болгарського перцю, 120 г шампіньйонів, 1 скибка житнього хліба, олія, прянощі, цукор і сіль до смаку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Haman Joey

    Так, головний виглядає дуже корейський. Ймовірно, вона працювала протягом багатьох років в Кореї. Чому ресторани така дурниця? Продаж піци і суші в тому ж ресторані. Продаж корейський салат і Bortschsch в тому ж ресторані. Будь ласка, працювати деякий час в Європі і навчитися готувати правильно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці 16:01 У Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов благодатний вогонь play_circle_filled 15:03 Як тернополяни освячували Великодні кошики: шукайте себе та знайомих на фото! photo_camera 14:03 Нажились на авто для ЗСУ: кременчанин втратив 280 тисяч гривень при покупці транспорту з-за кордону 13:02 Як рухаються справи з ремонтом моста в Теребовлі (ФОТО) photo_camera 12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up