Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"
  • 20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

Основа меню ресторанчика "Макітра" — страви української кухні: вареники з солоною і солодкою начинкою, млинці, справжній закарпатський банош із грибами, бринзою, шкварками, салати, перші страви, а також голубці, гречаники, домашня випічка і десерти. Крім того, є можливість узяти заморожені вареники із собою, розповідає шеф-кухар Тетяна Дубова.

Previous Next

Якщо говорити про салати, то, за словами Тані, найпопулярніші — це „Дністер”, зі свіжої капусти, помідора й огірка, а також із домашнього сиру та огірка.

Відео дня


 

Поки говорили, дівчина швидко натерла моркву, нарізала цибулю, гриби і болгарський перець, подрібнила скибку житнього хліба. Тоді заправила моркву прянощами, обсмажила гриби з цибулею, підсмажила грінки. 

— Цибулю смажимо до прозорості, гриби — поки не зм’якнуть, — коментує свої дії Таня. — Коли змішаємо всі компоненти, заправимо салат щіпкою солі, цукру, оцтом та олією до смаку. А прикрасимо грінками.  

Коли мені подали салат, я дуже обережно куштувала його. Адже думала, що морква по-корейськи має „термоядерний” смак. Та це було не так. Салат виявився надзвичайно ніжним, з ледь відчутним пікантним присмаком. Тож його можуть їсти навіть діти. 
 

Скільки чого треба:
100 г моркви, 20 г цибулі, 1 зуб. часнику, 30 г болгарського перцю, 120 г шампіньйонів, 1 скибка житнього хліба, олія, прянощі, цукор і сіль до смаку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Haman Joey
    Так, головний виглядає дуже корейський. Ймовірно, вона працювала протягом багатьох років в Кореї. Чому ресторани така дурниця? Продаж піци і суші в тому ж ресторані. Продаж корейський салат і Bortschsch в тому ж ресторані. Будь ласка, працювати деякий час в Європі і навчитися готувати правильно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:50 BMW мчав зі швидкістю 174 км/год в населеному пункті 21:00 Історик «Хорват»: охороняв небо Тернополя, тепер на передовій photo_camera 20:00 300 доларів за відстрочку: судили головного спеціаліста мобілізаційного відділення 19:00 У Зарваниці відбудеться загальноукраїнська проща Від читача 09:00 Просимо всіх не байдужих,підписати петицію нашому Герою(посмертно) 18:15 На Тернопільщині оголосили штормове попередження через грози і шквали 18:00 «Маємо боротися за тих, чия доля невідома». Акцію-нагадування провели у Тернополі 17:00 Четверо випускників Чорткова отримають грошова винагороди за високі результати НМТ-2025 16:02 Збили велосипедистку на Збаразькій 15:00 Сформували календар матчів на сезон 2025/26: коли гратиме тернопільська «Нива» 14:00 Позбавлений права керування на 7 років знову сів за кермо — інцидент на Шумщині 13:00 Музей в Тернополі отримав цінну ікону, яку намагалися незаконно вивезти з України 12:00 Укрзалізниця розширює перелік поїздів із жіночими купе 11:15 Одружився захисник «Азовсталі» Михайло Діанов 10:00 Готуємо чізкейки з ягодами: класичні рецепти і без випічки 09:00 Хвилина мовчання на честь тернополянина Григорія Сипка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up