Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"

Готуємо "Салат із корейської моркви від шеф-кухаря"
  • 20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

Основа меню ресторанчика "Макітра" — страви української кухні: вареники з солоною і солодкою начинкою, млинці, справжній закарпатський банош із грибами, бринзою, шкварками, салати, перші страви, а також голубці, гречаники, домашня випічка і десерти. Крім того, є можливість узяти заморожені вареники із собою, розповідає шеф-кухар Тетяна Дубова.

Previous Next

Якщо говорити про салати, то, за словами Тані, найпопулярніші — це „Дністер”, зі свіжої капусти, помідора й огірка, а також із домашнього сиру та огірка.

Відео дня


 

Поки говорили, дівчина швидко натерла моркву, нарізала цибулю, гриби і болгарський перець, подрібнила скибку житнього хліба. Тоді заправила моркву прянощами, обсмажила гриби з цибулею, підсмажила грінки. 

— Цибулю смажимо до прозорості, гриби — поки не зм’якнуть, — коментує свої дії Таня. — Коли змішаємо всі компоненти, заправимо салат щіпкою солі, цукру, оцтом та олією до смаку. А прикрасимо грінками.  

Коли мені подали салат, я дуже обережно куштувала його. Адже думала, що морква по-корейськи має „термоядерний” смак. Та це було не так. Салат виявився надзвичайно ніжним, з ледь відчутним пікантним присмаком. Тож його можуть їсти навіть діти. 
 

Скільки чого треба:
100 г моркви, 20 г цибулі, 1 зуб. часнику, 30 г болгарського перцю, 120 г шампіньйонів, 1 скибка житнього хліба, олія, прянощі, цукор і сіль до смаку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Haman Joey
    Так, головний виглядає дуже корейський. Ймовірно, вона працювала протягом багатьох років в Кореї. Чому ресторани така дурниця? Продаж піци і суші в тому ж ресторані. Продаж корейський салат і Bortschsch в тому ж ресторані. Будь ласка, працювати деякий час в Європі і навчитися готувати правильно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Тернопільські школярі передали великодні листівки та обереги для воїнів ЗСУ photo_camera 16:00 У Тернополі одружилися військові 15:00 Тернополянка втратила майже 400 тисяч гривень — шахрай представився працівником банку 14:02 У Тернополі освячують великодні кошики (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 16:05 Поліція Києва та СБУ повідомили про підозру заступнику голови КМДА в організації схеми переправлення призовників через держкордон України 13:00 Плащаницю зі святих місць Зарваниці привезли на передову play_circle_filled 12:00 9-річний хлопчик кілька разів викликав поліцію для розваги play_circle_filled 11:03 Втратив документи, коли поранили. Чи можуть переслати паспорт, який замовив в іншому місті? 10:00 Готуємо мариновані яйця та імбир 09:15 Масштабна пожежа біля Тернополя: вогонь знищив частину Чистилівського орнітологічного заказника 09:00 На війні загинули Захисники Ігор Синенький з Теребовлі та Іван Щебивлок з Тернополя 22:00 Поліцейські застерігають від квартирних крадіжок напередодні Великодніх свят 20:45 Короткочасні дощі і грози: якою буде погода 19-21 квітня 20:00 Куди піти, що побачити у Тернополі на вихідні 19-20 квітня 19:01 «Дякую, що скинули кошти на ніжки для тата»: 5-річна донька військового подякувала за допомогу play_circle_filled 18:01 Чисте місто починається з тебе: понад 100 людей прибирали парк «Загребелля» photo_camera 17:30 «Зі Світлим Христовим Воскресінням!» - Великоднє вітання від Віталія Мариновського, добровольця російсько-української війни, директора ТОВ «ВВС-БУД» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up