20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.
600 г будь-яких фруктів, 150 г цукрової пудри, 1 пакетик порошку для печива, 600 г домашнього сиру, 4 великих тістечок-безе, 600 мл жирних вершків, форма для випічки.
Фрукти помити, очистити від шкірки чи плодоніжок і обсушити. Ківі, яблуко чи апельсин порізати скибками. Перемішати 75 г цукрової пудри з порошком для печива і сиром. Покришити безе і додати до сирної маси. Добре збити вершки, поступово засипаючи решту цукрової пудри. Обережно вимішати з кремом. Покласти масу у форму для випічки, попередньо сполоснувши її холодною водою. Поставити в морозильну камеру на ніч. Вранці вийняти торт з форми, перекласти на велику тарілку і прикрасити фруктами.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер