Готуємо торт-морозиво з фруктами

20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.

 

Готуємо торт-морозиво з фруктами

600 г будь-яких фруктів, 150 г цукрової пудри, 1 пакетик порошку для печива, 600 г домашнього сиру, 4 великих тістечок-безе, 600 мл жирних вершків, форма для випічки.  
Фрукти помити, очистити від шкірки чи плодоніжок і обсушити. Ківі, яблуко чи апельсин порізати скибками. Перемішати 75 г цукрової пудри з порошком для печива і сиром. Покришити безе і додати до сирної маси. Добре збити вершки, поступово засипаючи решту цукрової пудри. Обережно вимішати з кремом. Покласти масу у форму для випічки, попередньо сполоснувши її холодною водою. Поставити в морозильну камеру на ніч. Вранці вийняти торт з форми, перекласти на велику тарілку і прикрасити фруктами. 

Коментарі

"20 хвилин" вирішили запитати у тернополян, яку із сусідніх країн вважають найбільш дружньою до нашої держави.

Цілодобовий арешт – такий запобіжний захід обрав суд двом жінкам.

Соціальний проект "Класний керівник" -  це можливість для вчителів розповісти про себе та свою діяльність,...

Кандидат на посаду ректора ТНЕУ та один з кращих економістів Тернополя не прогнозує різкого стрибку курсу в літній період....

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up