Просте яблучне печиво за 7 хвилин: мінімум зусиль, максимум смаку та аромату

Пухке та ніжне печиво, яке приємно здивує ваших рідних. Варто спробувати, бо інгредієнти доступні, а процес приготування дуже швидкий.
Печиво з яблуками — це смачний і ароматний десерт, який може бути приготований різними способами. Якщо ви шукаєте перевірений покроковий спосіб, передаємо рецепт за публікацією NV.life.
Печиво з яблуками: рецепт
Інгредієнти:
- Яйця — 2 шт.
- Сіль — щіпка
- Цукор — 100 грам
- Вершкове масло — 100 грам
- Борошно — 320 грам
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Кориця — 0,5 ч. л.
- Яблука — 2 шт.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці розбиваю яйце, додаю сіль і цукор. Потім вливаю розтоплене вершкове масло, розпушувач, корицю і борошно, і ретельно змішую всі інгредієнти до утворення тіста.
- Яблука очищаю від лушпиння і нарізаю на невеликі шматочки, після чого об'єдную їх з тістом.
- Далі, на дно форми кладу пергамент і формую з тіста кульки.
- Печу в попередньо розігрітій духовці протягом 20−25 хвилин при температурі 180 градусів.
- Виймаю з духовки та прикрашаю це солодке печиво цукровою пудрою, що надає йому вишуканого смаку.
Смачного!
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати плов, який точно вдастся.
Читайте також:
Готуємо крученики з капустою та картоплю з селерою
Як приготувати справжній класичний львівський сирник з шоколадним тістом: надійний рецепт
Готуємо солянку: незвичайні інгредієнти для традиційної страви
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.