Просте яблучне печиво за 7 хвилин: мінімум зусиль, максимум смаку та аромату

Просте яблучне печиво за 7 хвилин: мінімум зусиль, максимум смаку та аромату

Пухке та ніжне печиво, яке приємно здивує ваших рідних. Варто спробувати, бо інгредієнти доступні, а процес приготування дуже швидкий.

Печиво з яблуками — це смачний і ароматний десерт, який може бути приготований різними способами. Якщо ви шукаєте перевірений покроковий спосіб, передаємо рецепт за публікацією NV.life.

Печиво з яблуками: рецепт

Інгредієнти:

  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль — щіпка
  • Цукор — 100 грам
  • Вершкове масло — 100 грам
  • Борошно — 320 грам
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Кориця — 0,5 ч. л.
  • Яблука — 2 шт.

Спосіб приготування:

Відео дня
  1. У глибокій мисці розбиваю яйце, додаю сіль і цукор. Потім вливаю розтоплене вершкове масло, розпушувач, корицю і борошно, і ретельно змішую всі інгредієнти до утворення тіста.
  2. Яблука очищаю від лушпиння і нарізаю на невеликі шматочки, після чого об'єдную їх з тістом.
  3. Далі, на дно форми кладу пергамент і формую з тіста кульки.
  4. Печу в попередньо розігрітій духовці протягом 20−25 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Виймаю з духовки та прикрашаю це солодке печиво цукровою пудрою, що надає йому вишуканого смаку.

Смачного! 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати плов, який точно вдастся.


Читайте також:

Готуємо крученики з капустою та картоплю з селерою

Як приготувати справжній класичний львівський сирник з шоколадним тістом: надійний рецепт

 Готуємо солянку: незвичайні інгредієнти для традиційної страви

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up