Мама трьох дітей дає рецепти королівського вигляду

Мама трьох дітей дає рецепти королівського вигляду

Який спорт обрати для себе, де і скільки ним треба займатися, а також, що дає щастя, гармонію, як все встигати, розповіла тернополянам б’юті-блогер, коуч Вікторія Корольова

Вікторія Корольова розробляє оригінальні комплекси вправ для тіла, веде свій канал на Youtoube і мотивує жінок дбати про себе. Вона випускає ролики про спорт, красу і здоров’я, стосунки. Її канал має 20 тисяч підписників.

Вона – мама трьох дітей. Має дорослого сина і двох доньок-тінейджерів. Влітку цього року їй виповниться 45 років. Її вага - 56 кг і цієї цифри жінка дотримується уже 13 років.

Після довгих пошуків рецептів гарного вигляду в Інтернеті, вона вирішила написати книгу про свій досвід. 13 років вона займається спортом, і за цей час не змогла знайти для себе універсальної методики, де б детально йшлося про вправи, харчування, про підхід до тренувань. Тому коли готувала свою книгу, вирішила подати всі знання структуровано і доступно.

Відео дня

Особливість її  вправ у тому, що для їх виконання не потрібно спеціально ходити в спортзал, потрібен лише каремат. Вправи можна робити будь-де - вдома, на відпочинку, з дітьми. Також важливо, що не потрібно додаткового заліза - усе робите виключно з власною вагою. За тиждень треба пропрацьовувати усі м'язи - руки, спину, груди, прес, ноги.

 

Треба витримати 90 днів

Своїм прикладом вона доводить, що тренуватися можна будь-де – вдома, на відпочинку, коли проводите час з дітьми.

- Я дуже багато часу приділяю дітям, і розумію, що вони повинні на мене рівнятися, особливо мої дівчатка. Якщо я буду для них прикладом, вони знатимуть, що є корисним, що так потрібно робити. Вони усі у мене займаються спортом, музикою, - розповідає Вікторія.

Такою стрункою Вікторія була не завжди. Після народження другої дитини вона поправилася на 15 кг.

- Я була дуже засмучена, думала, що через це мене покине чоловік, мовляв, кому я така потрібна негарна, неструнка, і пішла в тренажерний зал. Спробувала багато активностей – ще й тенісом займалася – навіть займала призові місця на любительських турнірах в Донецьку.

Та коли поїхала з дітьми в Крим на три місяці, а там навіть тренажерного залу не було, вирішила написати власну програму тренувань. Купила різної літератури, згадала дещо зі школи і за три місяці роботи за своєю методикою досягла набагато кращого результату, ніж за попередній час.

- Моя методика дала мені набагато більше. Я можу робити вправи будь-де, де я подорожую. З дівчатками вдома ми займаємося разом. Ми спілкуємося під час тренування. Тренування вдома допомагає економити час, - каже жінка.

В тренажерний зал ходить лише взимку для кардіонавантаження. В інший час року в якості кардіотренувань чудово підходить швидка ходьба по місту в компанії дівчат впродовж години. Вона наголошує, що кардіонавантаження повинні бути у вашій системі тренувань хоча б раз на тиждень.

Вікторія радить, що найголовніше, коли ви починаєте робити щось корисне для себе – не кинути цієї справи. 21 день – це тільки початок, щоб виробилася звичка. У підсвідомості тільки на 40-й день відкладається інформація, що ця звичка робити вправи у вашому житті є. І це стосується будь-якої звички – не лише спорту. А три місяці – це той час, коли ваша дія стане усвідомленою звичкою, яку ви не залишите. Тому витримати робити вправи потрібно хоча б 90 днів.

 

Спорт – спосіб життя

- Коли почала займатися спортом, відчула силу, впевненість, що всі перешкоди, які були в житті, можливо подолати, - розповідає Вікторія. - В 2014 році – до цього все у мене було прекрасно. Жила в своєму рідному місті Донецьку, мала свій бізнес. А тут війна. Я переїжджаю в Київ. Звичайно, можна було впасти духом. Мені допомогло моє захоплення спортом – у будь-якому разі це мене підтримало. Коли маю поганий настрій – варто позайматися і є відчуття, що літаю. Звичайно, потрібно себе стимулювати. Якщо хочемо результат для себе, ми в своїх очах ростемо.

Трапляється, що займатися доводиться пізно – навіть в 22-23-й годині, продовжує блогерка. Навіть коли не хочеться, не мали часу – все одно треба себе змусити. А потім минає хвилин 15-20, в мозок надходять гормони радості, щастя, задоволення, і куди ж та втома і небажання зникли. А нагорода для вас – ви молодець, що позаймалися.

- Якщо я не позаймаюся, таке враження, що чогось не вистачає – а це серотонін. Мені тренування справді піднімає настрій, воно рятує, коли не дуже добре почуваюся, - каже жінка. - Для мене ідеально тренуватися через день по півтори години, можна і менше, хоча по 30  хвилин – малувато. Обов’язково потрібно робити розтяжку тих м’язів, над якими працювали. Лише з часом я зрозуміла, що розтягувати можна лише розігріті м’язи. Коли робите силове навантаження – м’язи скорочуються, тому розтяжка потрібна, щоб привести м’язи в попередній стан. Тому їх треба тягнути. Розтяжка потрібна для того, щоб не було крепатури, що характерно для м’язів, бо на їх відновлення йде близько 48 годин. Після кожного комплексу вправ потрібно мінімум три вправи зробити на розтяжку.

Коли немає часу припрацьовувати конкретну групу м’язів, можна робити ультра комплекси. Один підхід з п’яти вправ розрахований на 15 хвилин – цього не достатньо навіть новачку, потрібно робити їх двічі. А в ідеалі – по 4-5 підходів. Це займає близько години.

 

Вправи без додаткової ваги

- Мені подобається така система, де не потрібно працювали з додатковою вагою, - продовжує вікторія. - Я собі трохи підірвала здоров’я, бо з «млинцем» в 5 кг качала прес по 200-300 разів, бо хотіла мати «кубики». Але жінкам не можна піднімати вагу більше 3 кг, бо жінці ще дітей народжувати. Після спортзалу я приповзала додому, сил вже ні на що не залишалося, єдине бажання було впасти на ліжко і заснути. Після мого тренування у мене зовсім інші відчуття.

Кожній жінці потрібно знайти так тренування, щоб їй подобалося це робити, давало сили, щоб енергія прибувала. І довести цю звичку потрібно до автоматизму.

- Якщо минуло 3 місяці, а вам не подобається ні моя методика, ні спортзал, шукайте своє – це можуть бути танці, басейн – що завгодно, - радить блогерка. - Знайдіть собі таке заняття щоб вам подобалося, щоб це вас надихало і давало сили. Шукайте себе. Але потерпіть 90 днів, щоб це увійшло в звичку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Цьвєк

    Б’юті-блогер, коуч,тінейджери-шо,вже зовсім звар"ювали на тій європоамериканській хвилі?А колисковою шо відповідних слів не знайшлось?Га?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up