Тернополянин добився вибачення за лікаря-грубіяна у завполіклінкою

Тернополянин добився вибачення за лікаря-грубіяна у завполіклінкою

Про те, як офтальмолог дитячої поліклініки відмовився надати довідку для спецмедгрупи, розповів у своєму Facebook Артем Антонів. Хлопець розповідає, що лікар спочатку обурювався, що пацієнт ходив до різних спеціалістів, а потім взагалі поставив сумнів діагноз і почав грубіянити.  

 

"Після декількох хвилин суперечки лікар зробив послугу і почав мене обстежувати. Переглядаючи мою карточку лікар з претензіями почав в мене питати чого я хожу до різних лікарів офтальмологів? - пише Артем Антонів. - Після цього пройшов лише один огляд за допомогою такої лінійки з лінзами, після чого лікар сказав, що спецгрупа мені не світить - аж ніяк! Він не буде зі мною гратися, бо бачить мене вперше і востаннє. Я почав задавати питання? чому він зі мною так розмовляє, чому він не проводить належного обстеження і звідки він бере такі висновки! У відповідь почув: "Ти мені не хами"! Я хотів дізнатися, як це так, що протягом 10 років діагноз тільки поглиблюється, а лікар каже? що великих проблем в мене немає, а якщо я ще йому щось скажу, то пошкодую. Невже лікар має право так говорити? Я був би безмежно радий, якби був здоровий, але, на жаль, це не так, то навіщо казати, що проблем в мене немає. Вихрущ О. на це відповів: "Я ж забув, нині всяка нечисть ходить"! Це нормально!?? При співробітниках та ще пацієнтці з мамою таке говорити! Я був в шоці. Після цього лікар сказав, щоб тебе не бачити, я подарую тобі підготовчу групу".

Обурений хлопець звернувся до завідувача поліклініки та розповів про те, що сталось.

"В понеділок зранку був у завідувача поліклініки, розказав повну історію того, що сталося, і, чесно кажучи, не очікував такого результату! - пише Артем Антонів. - Зав.пол. переглянув всі аналізи, результати обстеження, здивувався чому в пана Вихруща "інші закони", як у всіх лікарів окулістів та як за такий короткий час, не використовуючи техніки можна поставити діагноз, який не сходиться з жодним попереднім, а їх за 10 років зібралося чимало. Написав своє заключення - за яким в мене може бути тільки спец група і ніщо інше. Попередив лікарів з ЛКК, щоб, коли я прийду за заключенням мені, обов'язково дали спецгрупу. Попросив вибачення за лікаря, обіцяв у всьому розібратися і покарати Вихруща. Завірив, що це було вперше і востаннє".

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Вибачення у завполіклінікою?Та шо два пальці.А дохтір шо?І шо,за то вибачення можна хоч якесь обстеження задурно зробити,аналіз здати чи пломбу поставити,га?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up