У потязі раптово помер 23-річний пасажир. Що кажуть медики та поліція?

У потязі раптово помер 23-річний пасажир. Що кажуть медики та поліція?

18 квітня о 10.50 бригада швидкої виїжджала на залізничний вокзал, де уже не змогла надати допомогу 23-річному пацієнтові. Він раптово помер у поїзді.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, на момент прибуття бригади на спальному місці у вагоні був молодий чоловік без ознак життя. За словами провідниці, у 4.40 пасажир ще був живий, розмовляв з нею. О 9.50 вона побачила, що він не дихає і викликала швидку. Ознак насильницької смерті медики не виявили.   

Як повідомила журналістам "20 хвилин" медична директорка Центру швидкої медичної допомоги Ганна Мончак, лікарі швидкої змогли лише констатувати смерть, що настала ще до приїзду бригади.  У причинах смерті хлопця далі розбиратиметься поліція. Правоохоронці також виїхали на місце події.

На залізничному вокзалі Тернополя посеред колій знайшли труп чоловіка:  деталі трагедії

Відео дня

Те, що, за попередніми даними, пасажир помер з природних причин і насилля щодо нього не вчинялось, підтвердили у пресслужбі ГУНП в Тернопільській області. 

— Поліція виїжджає на кожен випадок, де помирає людина. І цей не став винятком, — сказав начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. — Тіло хлопця забрали для того, щоб похоронити за місцем проживання. Він родом з іншої області. Точно не можу сказати з якої. Зроблять розтин, і тоді будуть відомі причини смерті. 

Наразі навіть попередню причину смерті у відділі комунікації не повідомляють.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (109)
  • Ольга Дорофеева

    Наверное вак... ну получил, от нее может быть так называемый синдром внезапной смерти!
  • Szasz Alona

    Можливо не по темі..але розкажу,вчора біля одного клубу була бійка.Викликали швидку,хлопцеві було зле..коли псевдо-безсердечні-лікарі приїхали..(бо,я їх лише так можу назвати).
    Хлопець який лежав у крові попросив води,бо йому важко дихати..і знаєте,що відповіла медсестриця-"тут шо тобі бар?!".
    Люди,я не просто в шоці,а в ####.
    Хлопець з тілесними пораненнями відказавася від
    допомоги і сказав,що просто подасть на них в суд.
    *Німеччина

    Тому нашим медикам,скажу велике дякую АЛЕ не всім.

    Просто потрібно мати серце..
    "Бо,сьогодні "когось",а завтра Вас".
    А,хлопця з потяга жаль.
    Співчуваю Вам матінко!
  • Кириченко Наталья

    Раптова смерть, як завжди, чи тромб, чи серцева недостатність.((((
  • Любовь Зайцева

    В дан1 часи, 1 псих1ка молодо1 людини може не витримати, тако11 нформац11, в якому простор1 ми живемо, в1рус, в1йна, загроза  нападу, а можливо хвора людина, ще е наркотики алкоголь,   це все дуже  порушуе нашу  нервову систему, ми вс1 е св1дками наша молодь деградуе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up