У потязі раптово помер 23-річний пасажир. Що кажуть медики та поліція?

У потязі раптово помер 23-річний пасажир. Що кажуть медики та поліція?

18 квітня о 10.50 бригада швидкої виїжджала на залізничний вокзал, де уже не змогла надати допомогу 23-річному пацієнтові. Він раптово помер у поїзді.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, на момент прибуття бригади на спальному місці у вагоні був молодий чоловік без ознак життя. За словами провідниці, у 4.40 пасажир ще був живий, розмовляв з нею. О 9.50 вона побачила, що він не дихає і викликала швидку. Ознак насильницької смерті медики не виявили.   

Як повідомила журналістам "20 хвилин" медична директорка Центру швидкої медичної допомоги Ганна Мончак, лікарі швидкої змогли лише констатувати смерть, що настала ще до приїзду бригади.  У причинах смерті хлопця далі розбиратиметься поліція. Правоохоронці також виїхали на місце події.

На залізничному вокзалі Тернополя посеред колій знайшли труп чоловіка:  деталі трагедії

Відео дня

Те, що, за попередніми даними, пасажир помер з природних причин і насилля щодо нього не вчинялось, підтвердили у пресслужбі ГУНП в Тернопільській області. 

— Поліція виїжджає на кожен випадок, де помирає людина. І цей не став винятком, — сказав начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. — Тіло хлопця забрали для того, щоб похоронити за місцем проживання. Він родом з іншої області. Точно не можу сказати з якої. Зроблять розтин, і тоді будуть відомі причини смерті. 

Наразі навіть попередню причину смерті у відділі комунікації не повідомляють.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (109)
  • Ольга Дорофеева

    Наверное вак... ну получил, от нее может быть так называемый синдром внезапной смерти!
  • Szasz Alona

    Можливо не по темі..але розкажу,вчора біля одного клубу була бійка.Викликали швидку,хлопцеві було зле..коли псевдо-безсердечні-лікарі приїхали..(бо,я їх лише так можу назвати).
    Хлопець який лежав у крові попросив води,бо йому важко дихати..і знаєте,що відповіла медсестриця-"тут шо тобі бар?!".
    Люди,я не просто в шоці,а в ####.
    Хлопець з тілесними пораненнями відказавася від
    допомоги і сказав,що просто подасть на них в суд.
    *Німеччина

    Тому нашим медикам,скажу велике дякую АЛЕ не всім.

    Просто потрібно мати серце..
    "Бо,сьогодні "когось",а завтра Вас".
    А,хлопця з потяга жаль.
    Співчуваю Вам матінко!
  • Кириченко Наталья

    Раптова смерть, як завжди, чи тромб, чи серцева недостатність.((((
  • Любовь Зайцева

    В дан1 часи, 1 псих1ка молодо1 людини може не витримати, тако11 нформац11, в якому простор1 ми живемо, в1рус, в1йна, загроза  нападу, а можливо хвора людина, ще е наркотики алкоголь,   це все дуже  порушуе нашу  нервову систему, ми вс1 е св1дками наша молодь деградуе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up