Ваш кандидат

Ну що? Готові? А доведеться… Сім найближчих тижнів слухати обіцянки від кандидатів в усіх кольорах веселки. Цьогоріч їх рекордна кількість. Для порівняння, у 1991 році було лише 6, у 2014 – 23. Нині ж маємо список із сорока чоловіків і чотирьох жінок, 18 з яких безпартійні, решта від брендованих і зовсім свіжих політичних об’єднань. Цікаво, що не всіх із них висунули партії, 20 із них (в тому числі діючий президент) – самовисуванці. Середній вік кандидатів – 50 років. 

Здається, зареєструвалися всі, хто мав 2,5 мільйона. Але вже задовго до формування виборчого фонду кандидати розпочали агітацію. Слогани відверто веселять, назви партій і кольори треба віддати на експертизу фахівцям з нейролінгвістичного програмування, бо якщо ви думаєте, що вибір того чи іншого випадковий, то дуже помиляєтесь. Одних агітація відлякує, інших приваблює. Кандидат, який одному здається геть неприйнятним, для когось – найкращий. 

Тим часом користувачі Фейсбука розпочали кампанію «Розфрендіться, якщо ви не за мого кандидата», «Я голосую за найкращого», «Якщо не він, то хто ж». Список можна продовжити. Чвари між адептами синіх, червоних, зелених, кольорових, з вилами і без інколи на рівні «дурень – сам такий». Так буде сім довгих тижнів, у випадку ж другого туру - плюс два місяці. 

Обрати буде важко, бо всі 44 говорять неймовірно правильні речі, іноді можна й увірувати. У прогнозах політологів і соціологів, часто маніпулятивних, легко заплутатися. Складіть для себе образ ідеального президента, перечитайте уважно біографії і програми усіх, хто вам не дуже гидкий, і просто визначтеся. Серед кількох десятків зареєстрованих кандидатів на найвищий в Україні пост авжеж є той, хто симпатичний саме вам. 

Свобода вибору – річ така ж інтимна, як віросповідання. Про неї не говорять вголос. 31 березня ви неодмінно зробите свій вибір – тихо-мирно поставите галочку. Але перед тим, якщо ви не з того чи іншого штабу, зовсім не обов’язково доводити всім навколо, що ваш кандидат – най-най-най, а тим паче сваритися з друзями. Жоден політик не вартує того, щоб через нього псувати напрацьовані роками стосунки. 

Коментарі (4)
  • Степан

    Ігор Дуда 3 квітня 2019 р.

    Готуєшся героїчно зустрічати свої болючі місячні? Найчастіше вони  бувають болючими не через якусь хворобу, а з природніх причин. Болючі місячні не можна терпіти і лікувати самостійно. Потрібно звертатися до лікаря у будь-якому випадку (саша крест в курсі - він лікував самок морських свинок. природа ж, в принципі. однотипна...) Менструальний цикл негативно впливає на мозок жінок ("валюша" - ти яскрава ілюстрація). Гормони в тілі жінки впливають на її інтелектуальні здібності та настрій (яскраво видно по тобі) . Деякі жінки дійсно відчувають більшу тривогу і дратівливість до і під час місячних (бром + хвойні ванни - сподіваюся, хоча б 2 рази на рік приймаєш?).
  • Василь

    Пані редактору цитати від Ігоря Дуди. Насолоджуйтесь. І чим Ви там у редакції займаєтеся? Може, нарешті, звернете увагу на цього хворого. Це ж медійний портал, а не будинок для розумово відсталих. Часом молодь заходить і діти шкільного віку. Сором і ганьба такій журналістиці!

    А де ж поділись "дами чарівні"?
    "валюша", "оля" - такі милі всі мені
    Невже гарненько всі скупалися в "гівні"?
    І зараз ніжаться на білій простині?
    Пораджу їм: mesdames, змініть прокладки
    З цією справою у вас постійні неполадки
    Я б і змовчав, та... неприємний дуже стан:
    Від вас я запах чую вже через екран
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/m-yasnik-z-pal-cyami-skripalya.html

    Молочниця – білі виділення, схожі на приготований сир, досить поширена проблема в жінок. Як тільки порушується нормальна мікрофлора організму, це «вилазить» жінці молочницею Якщо ж є такі скарги, як відчуття свербіння, печія, зуд, болючість у вагіні, значні сернисті або, як кажуть, творожисті виділення – це такі клінічні ознаки молочниці - то її звичайно потрібно лікувати. Інакше приєднається вторинна флора і буде запальний процес у піхві.
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/m-yasnik-z-pal-cyami-skripalya.html

    Ти, валентинко, не надійсь на медицину
    А  поможи сама нещасній  тій скотині:
    Змочи шматинку ти легенько у "гівні"
    Й потри тихенько нею толі по спині
    Воно від цього висуне язик
    І зареве, немов корови хоче, бик
    Тоді зроби букетик під порогом
    І - почепи йому легесенько на роги
    Воно від цього тихо замичить,
    Перепочине і - як шавка заскавчить
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/m-yasnik-z-pal-cyami-skripalya.html

  • Читач

    А чому б головному редактору не почитати?  Може якась реакція буде? Чи головний редактор вважає це нормальним блогерством? Тут вже медицина безсильна. Сором та й годі.
    https://te.20minut.ua/blogs/m-yasnik-z-pal-cyami-skripalya.html

    Ігор Дуда reply Читач

    А чому б клаповухому рогоносцеві не піти в... ту частину тіла, де спина втрачає свою назву (так. сподіваюся, тактовніше?). Разом з улюбленим екс-гарантом і зі своїми жіночими "клонами".

Розмови останнього тижня між людьми, здається, починаються із запитання: «За кого голосував?» Фейсбучне місиво...

Ну що? Готові? А доведеться… Сім найближчих тижнів слухати обіцянки від кандидатів в усіх кольорах веселки. Цьогоріч...

«Доки грім не вдарить – хлоп не перехреститься». Заїжджена приказка спадала на думку, коли читала чергові...

Інколи мені здається, що якби в Україні існувала служба «911», вона була б на базі нашої редакції. З якими тільки...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up