"Мені є заради чого жити. У мене дві донечки і син, якого ми так чекали": 35-річний батько просить допомогти побороти рак

"Мені є заради чого жити. У мене дві донечки і син, якого ми так чекали": 35-річний батько просить допомогти побороти рак
  • У листопаді минулого року Ігорю Галаю із Івано-Франківська діагностували гострий лейкоз. Чоловікові потрібна негайна трансплантація кісткового мозку, яку мають провести у Туреччині.
  • Операція коштує сто тисяч євро. Сім’я Ігоря просить про допомогу.

Страшний діагноз "рак" Ігор Галай почув у листопаді минулого року. Він все життя займався будівництвом, за рік до того відкрив власну справу. Зараз працювати чоловік не може. 

З того часу чоловік вже переніс дві хіміотерапії, а зараз перебуває у стані ремісії. На телефонний дзвінок журналістки, Ігор Галай відповідає сам. Каже, що після хімії на деякий період симптоми хвороби ослабились.

Відео дня

- Сьогодні мені подзвонили з Туреччини, лікарі сказали, що я вже задовго в ремісії і мені негайно потрібна третя хімія, - розповідає Ігор Галай. - Я зараз  можу говорити і Слава Богу. Хоча суглоби дуже слабкі, мені важко навіть піднятись сходами на другий поверх або підняти чайник із водою. Далі мене чекає хімія, після якої імунітет знову "впаде". 

Чоловік каже, що донора для пересадки вже знайшли, але коштів вистачає лише на хіміотерапію. Тому усіх небайдужих чоловік просить допомогти. Зараз важлива кожна гривня. 

- Мені є для кого жити. Є заради кого боротись. У мене дві донечки і син. Ось всі мої сили. Їх потрібно поставити на ноги, - каже Ігор Галай. 

Довідка: 

Перерахувати кошти можна за реквізитами:

ПриватБанк

5218 5722 2111 6820 (грн) Галай Ігор Федорович

5168 7573 8195 7341 (долари) Зощак Лілія Михайлівна (дружина) Western Union- Zoshchak Liliia

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergey Osoznanie

    Могу помочь излечить рак. Мой телефон 0683078160, зовут Сергей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up