На мене чекають двоє маленьких синочків: допоможіть Надії Балацькій здолати рак!

На мене чекають двоє маленьких синочків: допоможіть Надії Балацькій здолати рак!

Надія Балацька з села Литвинів Підгаєцького району бореться зі страшною хворобою. У жінки – рак молочної залози. Для порятунку потрібна велика сума грошей. У родини таких коштів немає, тому вся надія на небайдужих людей.

Про свій діагноз Надія дізналась у 26 років. Вже понад рік вона бореться з недугою. Спершу лікування допомагало, однак рак повернувся.

– Рак у мене виявили у лютому 2020–го року, – каже жінка. – Почали лікування, все було добре, пухлина зникла. Але рак повернувся. Четверта стадія, пішли метастази… Хвороба прогресує. Я була в столиці, де проходила обстеження. Там призначили лікування. Його я буду проходити в Тернополі. Але потрібні великі гроші.

Наразі жінка чекає на початок курсу лікування препаратом «Кейтруда». Для однієї процедури потрібно 120 тисяч гривень. Загалом на рік лікування необхідно понад 60 тисяч доларів. У родини таких коштів немає.

Відео дня

– Потрібно 12 вливань цього препарату. Одне коштує 6 тисяч доларів. Потрібно вливати препарат раз на 21 день, – каже Надія. – А ще треба різні обстеження, постійні аналізи. Це величезні гроші йдуть. Самим нам ніяк не впоратися. Вже наступного тижня потрібно починати капати препарат, але грошей немає. Звертаюсь до всіх небайдужих. Бо лікарі кажуть – потрібно почати курс лікування якомога швидше, бо часу немає. 

На маму чекає двоє маленьких дітей. Старшому Максиму всього 6 років, молодшому Сашку – 4. Вони вірять, що все буде добре і з нетерпінням чекають, коли мама одужає.

Довідка:

Щоб допомогти можна перерахувати кошти на картку:

Ощадбанк 5167 8031 0495 5849 – Балацька Надія Тарасівна

ПриватБанк 4149 4991 5255 6187 – Балацька Надія Тарасівна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2527)
  • Олеся Цебрій

    ++++
  • Любов Кінаш

    +++
  • Ivan Maslyak

    ++++++
  • Оля Озарчук

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up