Збирають кошти на ноутбук на Миколая для братика загиблого бійця

Збирають кошти на ноутбук на Миколая для братика загиблого бійця
Зібрати кошти на подарунок для 13-річного брата загиблого бійця Степана Стефурака закликає його знайомий Сергій Васильковський. У листі до Миколая хлопчик попросив футбольний м’яч, вертоліт на пульті керування та ноутбук. Вертоліт і м’яч Сергій вже придбав для хлопця сам, а от питання з ноутбуком залишається відкритим.

Сергій Васильковський просить усіх небайдужих допомогти коштами на придбання подарунка для 13-річного Івана. 

- Скоро 19-го грудня, а це означає, що діти чекають подарунки від Святого Миколая. Багато хто отримає бажані телефони, планшети, іграшки, - каже Сергій Васильковський. - А що отримають діти загиблих та поранених добровольців, вони також хочуть мати такий самий ноутбук, чи телефон, але їхні родини, які не отримують виплати від держави, просто не можуть дозволити собі такі подарунки. У списку дітей до привітання є одне ім’я, хлопця звати Іван. Йому 13 років, він з Івано-Франківської області і він є братом Степана Стефурака. Степан є вічним бійцем Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор”. Йому було всього 19 років, коли він загинув у Пісках. Мама, яка самостійно виховує ще трьох синів, навіть не знала, що хлопець на війні. Я був знайомий зі Степаном, це було знайомство одного моменту, але інколи таких моментів вистачає, щоб поважати людину. Особисто, для мене є питанням честі привітати його брата зі святом.
 
Ноутбук- це річ дорога, тому Сергій Васильковський організував волонтерський збір коштів.
- Люди, не залишайтесь байдужими, допоможіть здійснити мрію дитини, - закликає юнак. - Подвиг його брата коштує набагато більше, ніж ноутбук та і не вимірюється чимось матеріальним.

Нагадаємо, Степан Стефурак був  студентом третього курсу Тернопільського технічного університету. Родом хлопець - із Городенки на Івано-Франківщині. Він загинув в зоні АТО 22 вересня 2014 року. Трагедія сталася в селі Піски на Донеччині, поблизу донецького аеропорту.

Довідка
Кошти на придбання ноутбука для брата бійця можна перерахувати за реквізитами: ПриватБанк 5363 5423 0535 1646 - Сергій Васильковський, про переказану суму пишіть у приватні повідомлення - https://www.facebook.com/serhey.vasilkovskiy

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Сім'ям загиблих в АТО військових виплачують по 609 тисяч гривень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up