У Тернополі хочуть відкрити міні-хостел для бійців АТО

У Тернополі хочуть відкрити міні-хостел для бійців АТО
Міні-хостел для бійців АТО планують відкрити у Тернополі члени члени місцевого осередку громадської організації "Товариство ветеранів АТО". Ця організація почала діяти у нашому місті від початку цього року, її головою є волонтер Ліза Шапошнік. Разом з однодумцями вона збирає допомогу для бійців АТО.

 - У цьому міні-хостелі ми плануємо поселяти бійців АТО, які є родом з окупованих територій. Адже під час ротації чи лікування у госпіталі таким людям повертатися нікуди, - каже Ліза Шапошнік. - Тож ми хочемо забезпечити їх житлом та всім необхідним, допоки держава не дасть їм помешкання. Ми займатимемося харчуванням бійців та збором допомоги для них, щоб вони не почувалися покинутими. 
Також організація "Товариство ветеранів АТО" допомагатиме малозабезпеченим інвалідам АТО, лобіюватиме інтереси учасників АТО, займатиметься пошуком роботи для них, щоб повертати їх до мирного життя.

- Зараз ми шукаємо приміщення для міні-хостелу, - каже Ліза Шапошнік. - Хочемо орендувати для цього будинок, де можна буде поселити 20 чоловік. Також там буде склад, де збиратимемо допомогу на передову. 
 
Довідка
Аби підтримати громадську ініціативу можна перераховувати кошти на рахунок - 5168755325828255 Приватбанк Шапошнік Єлизавета Сергіїівна. Телефон: (066) 6797419. 

Коментарі (1)
  • ПРАВДА

    Щось подібне вже ініціював Тарас Білан, чи то  не це?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up