Виконавців творів Джона Ленона кличуть на концерт у Тернополі

Виконавців творів Джона Ленона кличуть на концерт у Тернополі
Концерт у Тернополі готують на честь відомого співака Джона Ленона. Фото http://scienceblogs.com/
Концерт до 75-річчя Джона Ленона готують у Тернополі. До участі може зголоситися кожен, хто виконує його твори або ж має присвяти цьому митцеві.

Концерт проведуть в рамках року популяризації англійської мови на Тернопільщині. Розпорядження про ці заходи підписав голова обладміністрації Степан Барна.

Відповідальними за цю культурну подію, згідно з розпорядженням очілька області, є департамент культури, релігій та національностей обласної державної адміністрації, та обласне державне музичне училище імені Соломії Крушельницької.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

– Концерт готуємо силами училища імені Соломії Крушельницької на жовтень 2016-го, – розповідає директор вказаного департаменту Григорій Шергей. – Є викладачі, які знають англійську, долучаться студенти.

У відповідь на запитання журналіта 20minut.ua, чи зможуть на концерті виступити також інші митці, які цього забажають, пан Шергей відповів ствердно.

– Це дуже добра ідея. Якщо є люди, які мають музичні чи поетичні присвяти Джону Ленону чи виконують його твори, вони можуть долучитися. Якщо побачимо, що концерт виходить належного рівня, то його можна провести в обласній філармонії.

Тож усі, хто хоче спробувати свої сили і вшанувати одного з найвпливовіших музикантів ХХ століття та засновника the Beatles, виступивши на концерті, можуть звертатися в училище або департамент культури.

– В училищі це буде телефон приймальні – (0352) 52-40-04, а в нас у департаменті – телефон Василя Коваля 52-30-38.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up