Сьогодні завершується збір подарунків для випускників дитбудинку! (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні завершується збір подарунків для випускників дитбудинку! (ОНОВЛЕНО)

Газета «RIA плюс» підхопила хвилю соціального fashion-проекту "VIPускники". Спільно з тернопільськими благодійниками ми готуємо подарунки для випускників дитячих будинків. Їх урочисте вручення відбудеться у пятницю, 23 червня. 

Аби прощання зі школою, а відтак, і з дитячим будинком залишилося в пам’яті дітей приємним спогадом, ми вирішили допомогти зробити їм перший крок у самостійне життя.

На офіційній сторінці fashion-проект "VIPускники" вказана головна ціль такої ініціативи – створити свято і показати, що мрії здійснюються, що все можливо, що хороших людей навколо дуже багато, що варто вірити і робити цей світ кращим.

Редакція газети «RIA плюс» не ставить на меті вдягнути тернопільських випускників, як це намагаються зробити координатори проекту. Ми закликаємо всіх підприємців, меценатів, політиків, громадських діячів, та і, зрештою, небайдужих тернополян приготувати подарунки для випускників Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку (просп. Бандери,81). Це може бути будь-яка річ, яка згодом може допомогти в побуті чи житті хлопців і дівчат:

- кастрюлі;

Відео дня

- посуд - тарілки, чашки, виделки, ложки;

- спортвні костюми;

- харчові контейнери для зберігання їжі;

- тертка;

- праска;

- рушник;

- тазик для прання речей;

- побутова хімія;

- засоби гігієни тощо.

Тернопільські благодійники вже зібрали для вихованців дитбудинку простирадла, постіль, ковдри, подушки та електричні чайники.

Результатом нашої роботи буде особисте вручення подарунків випускникам. Ті благодійники, котрі не зможуть особисто вручити подарунки, можуть їх передати нам у редакцію до 23 червня. 

Будемо раді кожному, хто готовий проявити співчуття і турботу до життя дітей, які опинилися не в дуже сприятливих життєвих обставинах.

 

ДОВІДКА

З усіма питаннями щодо проекту можна звертатися за телефоном: 097-445-82-67, або 43-00-50 (Наталія). Адреса редакції: вул. Дубовецька, 1б.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Andriy Nazarenko

    В Тернопільському будинку 4 випускники цього року і тільки хлопці. Потреби різні: можна праску, електрочайник, сковорідку (пательню), набір посуду, баняків,  кружки, стакани, ложки і вилки, ковдру, подушку, постільну білизну. Такий проект вже робили попередні роки, але зараз з обмеженим фінансуванням фонду, ми не в змозі.
  • Ілля Панін

    У нас була хороша група в Контакті, де ми допомагали дитбудинкам, наразі все заблоковано. (((

    Stels reply Ілля Панін

    Можна на фейсбук ...
  • Василиса

    хороша ідея!
  • Stels

    Хто підкаже, які першочергові потреби у випускників дитбудинку ?

    Наталия Бурлаку reply Stels

    Потрібні речі, які вони можуть взяти із собою в гуртожиток. Можна щось для повсякденного вжитку. Телефонуйте - дам номер директора дитбудинку, він знає краще

    Stels reply Наталия Бурлаку

    Можна інформацію від директора оприлюднити тут,  це ж не секретна інформація. І вважаю, що конкретика в цій справі тільки допоможе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up