Я успішна у "нежіночій" сфері. Тернополянка стала співзасновницею компанії, що займається опаленням

Я успішна у "нежіночій" сфері. Тернополянка стала співзасновницею компанії, що займається опаленням
  • Тернополянка Любов Фурман вже чотири роки працює директором компанії, яка займається опаленням та кондиціюванням. Вона зізнається, це сфера, якою мало цікавляться жінки, все ж досягти успіху це їй не завадило. 
  • Редакція "20 хвилин" продовжує серію публікацій про жінок у бізнесі під назвою "Я успішна". 

 

 Ще у студентські роки Любов працювала менеджером у компанії, яка займалась виробництвом газорозподільчих  пунктів і кульових кранів для газу та води. Через п'ять років почала працювати координатором одного із сервісних центрів із опалення. 

 — У мої обов’язки входило організувати роботи сервісного центру з дотриманням правил роботи німецької компанії, — каже тепер вже директорка та співзасновниця компанії Любов Фурман. — Можу сказати що за два роки сервісний центр в Тернополі став найкращим в Україні. Керівництво цінувало порядок, відповідальність і вміння оперативно вирішувати складні ситуації.

Відео дня

Власну справу відкрили із початком весни

Проєкт Любов Фурман заснувала вдвох із колегою. Вона каже, що надійна підтримка партнера у бізнесі — одна з найважливіших переваг.

— Згодом, так склались обставини, що я, спільно з колегою,  розпочали  спільний проєкт. Компанія займається продажем, монтажем та сервісом систем опалення  та  кондиціювання. Починаючи власну справу, ми розуміли: щоб мати очікуваний результат, потрібно працювати і працювати постійно, понаднормово, на вихідних, на відпочинку. Ти постійно живеш роботою, — ділиться жінка.

Компанія розпочала роботу у перший день весни 2017-го.

— Ми поставили собі за мету кожного нового нашого року впроваджувати один або кілька нових напрямків діяльності. Вже чотири роки нам успішно це вдається. У малому бізнесі  розвиток компанії залежить безпосередньо від власника, і я розумію цю відповідальність перед клієнтами та працівниками, — каже директорка компанії.— Ніколи не можна  знижувати темп, завжди треба тримати руку на пульсі, бути в курсі всіх справ і робити свою роботу на всі 100%. Не залишати на завтра те, що можеш і треба зробити сьогодні, бо завтра новий день і нові проекти. 

Ніколи не відчувала, що це чоловіча робота 

Ставимо цілі собі і нашій команді, йдем до них, не зупиняємось на досягненому... Саме ці слова Любов Фурман обрала за девіз у роботі. Вона каже, що найголовніше — це рухатись в одному напрямку разом із партнерами.

На запитання: "Чи відчували ви коли-небудь дискомфорт через те, що це "чоловіча" сфера",  жінка посміхається. Вона переконує, що жінкам усе під силу, але звісно, з підтримкою справжніх чоловіків.

— У моїй ситуації є перевага. Я не сама власниця компанії. Звісно, самій важко було б впоратись зі всім. Інший співвласник компанії — чоловік. І в такому випадку робота ділиться на двоє. Жодних незручностей через те, що це, мовляв, чоловіча робота, я не відчувала, — каже пані Любов.

Успішна мама та щаслива жінка 

Кар'єру управлінниці компанії успішно поєднує із веденням домашніх справ, вихованням 7-річної донечки та часом на сім'ю і друзів. 

—  У моєму режимі життя буває інколи важко  все поєднувати. Звісно, робота втомлює. І часу на відпочинок не так багато. Але усе ми з сім'єю надолужуємо на вихідних. Я маю підтримку рідних людей і завдяки цьому можу реалізувати себе як в бізнесі, так і просто як жінка, мама,  донька та подруга. Це ж і є щастя, — завершує розмову жінка.

 

Читайте також: 

Я успішна! Разом з мамою відкрили перший магазин екотоварів: історія успіху тернополянки

Я успішна! Тернополянка Інна Бучинська вміє зробити домашніх улюбленців красивими

Я успішна! Тернополянка працювала медсестрою, а зараз має власний салон краси
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up