Клініка Професора Стефана Хміля- найкращий медичний центр у м. Тернополі (новини компаній)

Клініка Професора Стефана Хміля- найкращий медичний центр у м. Тернополі (новини компаній)

Вже стало доброю традицією для тернополян щорічно обирати кращі компанії та підприємства за рівнем сервісу та якість послуг яких задоволені, найкращих представників у різних галузях. Цього року Медичний центр «Клініка професора С. Хміля» в черговий раз брав участь у проекті «Народний бренд» і за результатами голосування у номінації Медичні послуги був визнаний найкращим.

Цю перемогу коментує директор МЦ «Клініка професора С. Хміля» Хміль Стефан Володимирович.

— Здоров’я завжди було найважливішим скарбом людини. І коли необхідно звернутися до лікаря, виникає чимало питань. Тому, якщо ви перебуваєте у роздумах і шукаєте медичний заклад, де працюють висококваліфіковані лікарі, найсучасніше лікувально-діагностичне обладнання, високий рівень лабораторної діагностики та індивідуальний підбір оптимальних методів лікування, ми чекаємо вас у медичному центрі «Клініка професора С. Хміля». У місті Тернополі працює два медичних центри. Один з них спеціалізується на вирішенні проблем безпліддя, а інший пропонує послуги супроводу вагітності та відновлення жіночого здоров’я після пологів. Технічне оснащення та надання послуг у наших медичних центрах відповідає рівню світових стандартів. У наших клініках ми пропонуємо пацієнтам фахові консультації лікарів-гінекологів, лікаря уролога-андролога, лікаря-діетолога, УЗД експертного рівня, всі види лабораторних обстежень, спектр допоміжних репродуктивних технологій, постійно впроваджуємо найсучасніші методи роботи.

Дякуємо всім, хто підтримав наш Медичний центр своїм голосом, хто висловив свою думку! Заради Вас ми працюємо, задля Вас ми стаємо кращими, постійно вдосконалюємо свою роботу!

м. Тернопіль, вул. Шептицького, 1Б

  • +38 (0352) 43 12 07
  • +38 (067) 580 0 580

вул. Стадникової, 9

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up