Спочатку я й не могла зрозуміти, чому мене сьогодні так тягнуло заглянути за скляні двері оновленої піцерії «Челентано», що на Злуки, 45.
Зазвичай, ми любимо приходити з малюком в ігрову кімнату, де він тут же поринає в своє улюблене кулькове море. Моя ж природна цікавість завжди вихоплювала при цьому те, з яким задоволенням дещо старші дітки та й підлітки витанцьовують в унісон, копіюючи танець з екрану в сусідній дитячій кімнаті – так в моєму мамському лексиконі вже кілька років як з’явилося слово Х-box… Одним словом, мені завжди подобалося в цій мережі закладів, бо головний принцип – приємна атмосфера рівнозначна смачній їжі на тлі коректно продуманого маркетингу дотримано сповна.
Та тепер в оновленому закладі просто пірнаєш у казку! Вона тут повсюди – неповторні зручні меблі, незвичайні дизнайнерські рішення, а при цьому «тонни» простору й дуже смачна кухня. І не менш важливе – є відчуття «камерності» кожного столика, коли ти ніби й серед людей, та відчуваєш, що твоя особиста зона комфорту під час їжі-медитації недоступна для інших відвідувачів. Той, хто це все вигадав, заслуговує на найвищу оцінку!
«Forum Hall» – це територія гармонії. Під одним дахом тут чудово поєдналися ресторан італійської кухні сімейного типу «Celentano», бенкетний зал «Forum hall», де представлено смачні страви європейської та східної кухні та ексклюзивні напої, літня тераса, чудово наповнені дитячі ігрові кімнати з приміщеннями для святкування і навіть спортивний комплекс «Golden Gym»! Для любителів показати свої таланти – діє караоке!
«Зміни – це, як правило, незвично, але вони є ознакою вдосконалення. Зараз ми оновили саму залу «Celentano», а на черзі – меню», – із сяючою усмішкою ділиться новиною власниця та ідейний натхненник «Forum Hall» Ірина Тарашевська.
«Узагалі мережі «Celentano» виповняється ось 20 років. Оскільки це франчайзингова структура, то щоб бути в курсі всіх новинок ми щороку їздимо на конференції та зустрічі. Минулого року в серці мережі, яка знаходиться в м. Львів, оголосили про перехід на новий ступінь розвитку та дизайну бренду. До речі, саме наш дизайн у Лондоні серед 206 європейських ресторанів, що брали участь в змаганні, було визнано найкращим. А загалом по Україні вже біля 15 ресторанів уже перейняли ці новітні стратегії обслуговування, дизайну та готують відвідувачам нову піцу».
«Поки що небагато сміливців – бо для цього потрібні як фінанси, так і рішучість спробувати змінитися. А ще ми перейшли на роботу з новим борошном, Таким чином, «CELENTANO RISTORANTE» це ще й НОВІ ІТАЛІЙСЬКІ ІНГРЕДІЄНТИ, а на додачу – СПРАВЖНІ ПІЦАЙОЛИ! Розтягуванні піци в повітрі насичує тісто киснем, тож на виході маємо неповторний італійський смак і приємну хрумкість! А скільки ж задоволення отримують дітки, спробувавши себе в ролі піцайол!
Ірина розповідає що і де ще планує покращити, говорячи про комплекс «FORUM HALL», як про свою другу дитину. Вона цим живе! Таки правду кажуть, що меж вдосконаленню немає! Друга хвиля оновлення чекає тепер «дорослий» бенкетний зал, і зразу ж потому – втілюватиметься нову концепція ігроленду. Але тссс... Це ще секрет!
№ 19 від 7 травня 2025
Читати номер