Веб-дизайн - це просто! (новини компаній)

Веб-дизайн - це просто! (новини компаній)

Професія веб-дизайнера відносно нова на ринку праці, але доволі популярна. Початок даного напряму розпочався в 90-х. На той час всі веб-ресурси містили в собі тільки текст, без красивих та яскравих картинок, різних за розмірами шрифтів, спливаючих слайдерів та інших “спецефектів”. Але все змінилось після 1996 року, поступово з'являлися на ІТ-ринку нові технології, які дали поштовх та розвиток професії веб-дизайнера.

         Не дивлячись, що професія веб-дизайнера набирає все більше обертів, навколо неї не один десяток стереотипів.
         Веб-дизайн - це просто. Більшість вважає, що дана професія не потребує особливих зусиль, малюєш картинки в Photoshop та й на цьому все. Насправді, все глибше, ніж здається на перший погляд. Спочатку необхідно ознайомитись з вимогами замовника, визначити скільки потрібно часу на реалізацію, оцінити цільову аудиторію та ще декілька важливих моментів. Також не зайвим буде вміти працювати з різними ілюстраторами, а не тільки в Photoshop, мати розуміння та навички в верстці.  Як бачимо, насправді професія цікава та мультизадачна.
         Щоб стати веб-дизайнером потрібно мати навики художника. Виникає тільки одне питання - навіщо вміти добре малювати, якщо працювати потрібно не на папері з мольбертом, а в фотошопі чи інших сучасних ілюстраторах. Головна місія веб-дизайнера вміти працювати з ефектами, шарами, шрифтами та іншими “спецефектами”, а не відточувати свої художні таланти з пензликом в руках.
         Веб-дизайнери не приймають участь в вирішенні бізнес-задач проєкту. При старті будь-якого проєкту важлива думка кожного учасника команди, і веб-дизайнер не є виключенням. Він визначає, де і які елементи будуть розташовані, як вони будуть оформлені, яким чином на екрані комп'ютера (ноутбуку, телефону) буде відображатися взаємодія користувача з елементами сайту. Наприклад, як зміниться кнопка у формі при наведенні курсору та інше.
         За словами викладача Вінницької ІТ-Академії, Володимира Чубатюка професія веб-дизайнера має багато переваг: цікава творча робота, можливість обирати місце роботи віддалено чи в мальовничому офісі з будь-якого куточку світу, можливість обирати проєкти, можливість кар'єрного зростання, достойна заробітна плата.

Де навчатись щоб опанувати професію веб-дизайнера?
        
Ми радимо обрати спеціалізацію “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів (UI/UX)” від навчального закладу з гарантованим працевлаштуванням - Вінницької ІТ-Академії.
         За 12 місяців інтенсивного курсу, ви опануєте основні напрямки роботи веб-дизайнера і пройдете шлях від ідеї проєкту до його реалізації з допомогою досвідчених викладачів-практиків. Протягом навчального періоду оволодієте необхідними “хард скілами” та навчитесь працювати з основними інструментами веб-дизайнера.
         Не вагайся і долучайся до мотивованої команди айтішників, які створюють якісні ІТ-продукти!
Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up