У Тернополі збільшать кількість автобусів на окремих маршрутах: коли запрацює громадський транспорт?

У Тернополі збільшать кількість автобусів на окремих маршрутах: коли запрацює громадський транспорт?

Додатково з 20 травня вийдуть нові автобуси на маршрут №21.

Уряд дозволить роботу громадського транспорту з 22 травня, зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. За словами Прем'єра, дію карантину продовжать, але уряд перейде до адаптивного карантину. Вже з 22 числа приймуть ряд пом'якшень, одним з яких є дозвіл руху міського і приміського наземного транспорту.

Після того, як уряд дозволить роботу громадського транспорту, відповідне рішення мають прийняти і на місцях.

Під час перевірки громадського транспорту міський голова Тернополя Сергій повідомив, що починаючи з 18 травня, кількість транспорту на маршрутах будуть збільшувати. Додатково з 20 травня вийдуть нові автобуси на маршрут №20а та №21. Починаючи з 25 травня міська влада планує запустити рух громадського транспорту за новою транспортною мережею. На сайті Тернопільської міської ради вже анонсували в які години будуть відправлятися автобуси спеціальних рейсів.

Відео дня

Читайте також Як у Тернополі планують змінити маршрути тролейбусів і автобусів

Нагадаємо, у зв’язку із пом’якшенням обмежувальних заходів та зростанням пасажиропотоку
у Тернополі збільшать кількість автобусів на маршрутах №5а та №8.

Як розповів "20 хвилин" директор КП «Тернопільміськелектротранс» Андрій Мастюх, проблемне сполучення є з другою міською лікарнею та другою поліклінікою, а також на Східний масив з другої лікарні. Через це додатково дали маршрут №21 в режимі спеціальних перевезень.

Всі маршрути забезпечені водіями та технікою. На інші додаткові маршрути, які вступають з новою мережею, водії проходять стажування, а транспорт технічно готовий, підкреслив Андрій Мастюх.

Опитування

А ви будете користуватися громадським транспортом після відновлення руху?

Як ви гадаєте, чи варто відновлювати рух громадського транспорту? Діліться своїми думками в коментарях.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Олександр Котула

    які умови для пільговиків і яку кількість буде в салонах маршруток і тролейбусів
  • Наташа Евтушенко

    Ваша авторизація задовбала
  • Юлія Пономарьова

    А 8  і 18 автобуси???
  • Михайло Романович Сеньків

    Ринок відкрили і пускайти транспорт, шо тільки центр міста може пішки йти на ринок. Пенсіонери з баму,східного,дружби,новий світ, канади,для них ринок не доступний.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up