На Волині в ДТП потрапив рейсовий автобус «Луцьк-Тернопіль». Є загиблі. Серед потерпілих – тернополянин

На Волині в ДТП потрапив рейсовий автобус «Луцьк-Тернопіль». Є загиблі. Серед потерпілих – тернополянин
  • У чоловіка – легкі травми. Більше наших земляків, на щастя, не постраждало.
  • В аварії є троє загиблих. Всі вони – мешканці сусідньої області, в т.ч. і 7-річний хлопчик.

Легковий автомобіль Volkswagen Caddy та рейсовий автобус сполученням «Луцьк-Тернопіль» зіткнулись у селі Крупа Луцького району після обіду у неділю, 21 квітня.

За попередньою інформацією, водій та двоє пасажирів легкового автомобіля загинули, ще одного пасажира автомобіля «Volkswagen Caddy» госпіталізували. Постраждали в ДТП також і деякі пасажири автобуса. Їх доправили до лікарні для надання медичної допомоги та проходження обстеження.

Серед потерпілих пасажирів автобуса – й тернополянин. Проте, як запевнили нас у поліції, в чоловіка легкі травми – розбитий ніс. Більше потерпілих, мешканців нашої області, на щастя, в ції ДТП немає.

Відео дня

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій автомобіля “Volkswagen Caddy”, виїжджаючи на автодорогу «Луцьк-Дубно», не надав перевагу в русі в наслідок чого допустив зіткнення з рейсовим автобусом "Еталон". 

За кермом автомобіля “Volkswagen Caddy” перебував 59-річний житель Луцька. Водій, а також двоє пасажирів цього транспортного засобу – 28-річна лучанка та її 7-річний син, загинули на місці події. Ще одного пасажира автомобіля “Volkswagen Caddy”, 5-річного жителя Луцька, госпіталізували в реанімацію обласної клінічної лікарні.

Госпіталізували також і трьох пасажирів рейсового автобуса, 54-річну жительку Луцька, 60-річного жителя міста Дубно сусідньої Рівненської області та 17-річну жительку Луцького району. 

За кермом рейсового автобуса перебував 55-житель Ківерцівського району.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up