"Нащо вам той нещасний білет....Не псуйте шоферу нерви", - говорили пасажири жінці, яка вимагала квиток у маршрутці

"Нащо вам той нещасний білет....Не псуйте шоферу нерви", - говорили пасажири жінці, яка вимагала квиток у маршрутці

Про інцидент у маршрутці №6 написала у сецмережі "Фейсбук" тернополянка Людмила Ткачук. Упродовж одного дня, 7 березня жінка двічі перетнулася з одним і тим же водієм, який навідріз відмовився давати квиток із валідатора. 

"І знову водії-хами на маршруті №6... На цей раз вразив своєю нахабністю водій маршрутки №6 (номерний знак ВО 2620 ВН). Мала нещастя сьогодні двічі зіпсувати собі настрій з хамом, який кермує цією маршруткою, - пише Людмила Ткачук у соцмережі. - Вранці заходжу в автобус, даю 5 гривень, відповідно прошу квиток з валідатора. Водій себе вів так, наче я попросила не квиток за свої ж гроші, а місячну виручку!.. Його словесна діарея просто вражала, - йому плювати на Мединського, Надала і тих, хто поставив ті валідатори...Він не давав, не дає і не буде давати квитків, хай його фоткають хоч сто разів...Я відволікаю його тим валідатором від дороги і цим створюю аварійну ситуацію".

Це саме повторилось після обіду і з тим же водієм, продовжує тернополянка:

"Треба ж було повертаючись додому, - знову натрапити на нього ж!))) Він мене впізнав і став сам провокувати скандал, повторюючи те ж саме, що і вранці, але ще в більш нахабній формі. АЛЕ!... Знаєте, що мене вразило у цій ситуації найбільше??? На його захист кинулось 50% пасажирів, а точніше наш новосвітівський нафталіновий батальйон (пенсіонери-завсєгдатаї маршруту№6). Звучало приблизно так:"Чого ви вчепилися до бідного шофера....Нащо вам той нещасний білет....Не псуйте нерви шоферу, бо зробить аварію"... Ось подивишся на такий бидлостан (вибачте за емоційність) і розумієш, чому ми досі живемо в такій багнюці...Бо народ в нас такий в своїй більшості, на жаль...Які люди - таке життя!(("

Відео дня

Нагадаємо, під час розрахунку готівкою водій зобов'язний видати пасажиру валідований квиток. Це перевіряють контролери. У лютому вони не штрафували, а лише виносили пасажирам попередження. З 1 березня штраф за  безквитковий проїзд  у маршрутках - 80 грн  плюс вартість квитка. У тролейбусі штраф - 60 грн плюс вартість квитка. 

А вам водії дають квитки? Чи перетиналися ви вже з контролерами у маршрутках? Пишіть про це у коментарях. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Наташа

    Ніколи водій сам добровільно не видає квиток,треба завжди в нього випрошувати і взагалі в Тернополі дуже жахливе обслуговування транспортом,водії постійно кудась спішать, так ніби не людей везуть,а баранів за таку поїздку в маршрутці не те щоб 7грн платити,а 1грн шкода, маршрутки майже завжди грязні,на зупинках купами снігу і взагалі дуже жахливе обслуговування
  • Наташа

    Ніколи водій сам добровільно не видає квиток,треба завжди в нього випрошувати і взагалі в Тернополі дуже жахливе обслуговування транспортом,водії постійно кудась спішать, так ніби не людей везуть,а баранів за таку поїздку в маршрутці не те щоб 7грн платити,а 1грн шкода, маршрутки майже завжди грязні,на зупинках купами снігу і взагалі дуже жахливе обслуговування
  • Василь Іванович

    Головний   обовязок водія - забезпечення безпеки руху. А квиток вам нехай видає п. Надал, тому що він думає тільки як пропіаритис, а не про безпеку пасажира.Де його ВАЛІДАТОРИ, які він обіцяв поставити в салоні автобуса? Скільки часу ми будемо їхати, якщо водій на кожній зупинці буде чекати поки пасажир дістане з сумки гроші чи картку, поки він пробє квиток на валідаторі, які вже почали глючити. А під час руху водієві категорично заборонено видавати квитки. То подумайте, що важливіше -безпека руху чи ваш КВИТОЧОК???  Зібрану водієм виручку власник порахує і без квиточків. Може краще зробіть зауваження тому водієві, який під час руху валідує ваші квитки. Цеж і ваша безпека. Чи вам буде приємно,  коли водій відволічеться до валідатора і зробить ДТП. А може, ви хочете, щоб водій вибивав вам квиточок під час зупинки і ви їхали на роботу не 30хв. а 60???

    Vadim Yasinskiy reply Василь Іванович

    Квитки видаються під час зупинки. Тому про безпеку руху питання не актуальне.
  • Анонім

    Вчора їздив маршрутками декілька раз то складається таке враження ,що водії видають квиток тільки коли їм нагадаєш про квиток . Заходжу я в маршрутку даю 5 грн ,а він навіть і не думає квиток видавати ,а я йому кажу давай квиток ,і тоді він аж його надрукував . Треба щось з тими водіями робити бо і далі буде іти нал мимо каси . Треба штрафувати водіїв якщо в маршрутці більшість без квитків значить проблема в водієві ,а не в пасажирах . А людям я теж раджу вимагати квитки ,а якщо якесь п......о залупляється значить номер автобуса ,і маршрута  в міську раду ,а там хай розбираються з тим контингентом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up