"Таксі неможливо викликати. Швидка їде 40 хвилин": чоловік нарікає на "лежачих" поліцейських до Дальнього

"Таксі неможливо викликати. Швидка їде 40 хвилин": чоловік нарікає на "лежачих" поліцейських  до Дальнього

Це уже не перша петиція, де тернополяни просять зменшити кількість "лежачих" поліцейських та їх висоту на цій дорозі.

Віталій Ляхов зареєстрував петицію на сайті обласної ради ще минулого місяця. Чоловік нарікає на "лежачих" поліцейських, що розташовані на усьому відрізку дороги до Дальнього пляжу - як на їхню кількість так і висоту. На його думку, їх потрібно замінити.

- Поставити адекватні лежачі поліцейські і адекватну їх кількіть на дорозі на дальній пляж. Неможливо туди таксі викликати. Ніхто їхати не хоче. Швидка допомога їде туди 40 хвилин. І навіть своєю машиною шкода їхати!!!! - йдеться у тексті петиції.

Наразі триває збір підписів. Залишилось ще 75 днів. З необхідних 500 голосів підтримки наразі немає жодного.

Відео дня

Зазначимо, що це вже не перша петиція щодо "лежачи" поліцейських на дорозі до Дальнього пляжу. 23 липня цього року Назарій Бойко теж реєстрував петицію "Лежачі поліцейські по дорозі на дальній пляж!"

Він писав наступне: "Прошу розглянути кількість лежачих поліцейських у напрямку дальнього пляжу! Зменшити їх кількість принаймі у два рази ! На даний момент це не дорога , а полоса з перешкодами, по-перше їх забагато, а по друге вони за висотою як бордюр!!!"

Петиція набрала лише 26 голосів підтримки з 300 необхідних на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

У ній йшлося: "На Вашу петицію «Лежачі поліцейські по дорозі на дальній пляж» інформуємо, що примусові обмежувачі руху «лежачі поліцейські» встановлюються в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод пов’язаних із значним перевищенням швидкості автомобільного транспорту.
Для встановлення даних обмежувачів на вказаних у Вашій петиції місцях управлінням було виготовлено відповідну проектно-кошторисну документацію, яка погоджена в НПУ ДПП УПП в Тернопільській області.

А як ви вважаєте, це - справді проблема? Як на вашу думку, чи не забагато лежачих поліцейських на дорозі до Дальнього пляжу? Вам важко викликати таксі чи швидку? Своїми думками діліться в коментарях.

Нагадаємо, торік до "Дальнього пляжу" зробили пішохідну та велодоріжку
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Iryna Tsan

    Однозначно проти. Там завжди багато велосипедистів, якщо заберуть "лежачих", водії знову ганятимуть, тому дорога на дальній пляж стане небезпечною.
  • Мирослав Хоткевич

    а шумахери які літали там на шалені швидкості ще до ремонту дороги

    приклад  два молоді хлопці які влетіли в дерево і на той світ
  • ігор

    Якщо, селюки приїхавши в місто будуть виконувати ПДР, а саме не бродити по дорозі і завжди перед тим як туда вийти будуть дивитись на дорогу чи не має машин і чи їх пропускає водій, то взагалі цього свинства не треба буде на дорогах і не буде в місті таких заторів. Але ж ні - в нас на хуторі я хожу де хочу, то і в місті так бажаю, а на всіх інших людей і на своє життя мені насрати...

    Pasha reply ігор

    той самий момент,  коли 15 хвилин чекаєш в дощ,  коли шановане паньство на авто тебе пропустить перейти дорогу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up