До "Дальнього пляжу" роблять пішохідну та велодоріжку

До "Дальнього пляжу" роблять пішохідну та велодоріжку
  • Облаштовувати доріжку для пішоходів та велосипедистів вздовж дороги на вул. Чумацькій, яка введе до "Дальнього", розпочали ще на початку травня 2019-ого.
  • Зараз роботи тривають. Як кажуть у міськраді, спершу доріжку зроблять від Goodone (Riverside) до "Хутора". Потім продовжать до "Дальнього". 

Загальна протяжність маршруту складає 670 м. Як раніше коментував міський голова Сергій Надал, особливістю цих доріжок є те, що вони будуть відокремлені від проїжджої частини та проходитимуть лісом, що гарантуватиме безпеку для бігунів і велосипедистів та забезпечуватиме комфортний проїзд автотранспортом.

У травні підрядники почали з підготовчих робіт, тепер прокладають велосипедну та пішохідну доріжки  Раніше йшлося про те, що при сприятливих погодних умовах, будівельні роботи запланували завершити впродовж місяця. Проте вони ще тривають.

До слова, вздовж дороги є місце для тротуару, обгороджене бордюром, але воно заросло травою. Чи облаштують тротуари поки невідомо.

Відео дня

Станом на 18 червня доріжку облаштовують лиш до "Хутору". Як повідомили в міській раді, після завершення першої черги будівництва пішохідної та велосипедної доріжок до ресторану "Хутір",  розпочнеться прокладання другої черги - від "Хутора" до "Дального пляжу". Проект другої черги зараз знаходиться на експертизі.

Читайте також: У ДТП неподалік "Хутора" загинуло двоє чоловіків, третій - у лікарні. Медики кажуть, народився у сорочці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Таня Леман

    Крутоооо!!
  • Lyudmila Riga

    Вона ж не до кінця йде, не до дальнього пляжу, тому про безпеку бігунів і пішоходів говорити зарано. А, з огляду на те, як там часом хтось пролітає по гарній рівній новій дорозі (по відчуттям ніби прямо на плечі тобі летить) ту безпеку б давно пора забезпечити.
  • Olya Humen

    Знов на тротуарі вліплять?
  • Petro Bylo

    До речі, служба автомобільних доріг, могла б там знаки поставити, якщо можливо? Відбивачі зі сторони озера. Дві аварії, одна зі  смертями за майже два місяці...

    Petro Bylo reply Petro Bylo

    Petro Skarzhynskyi очевидно:)

    Petro Skarzhynskyi reply Petro Bylo

    Петро Било обмеження у місті 50. Просто водії мають включати здоровий глузд. Якщо його нема, то зупиняє старе дерево і аж ніяк не знаки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up