У Тернополі відкриють новий маршрут №21. Ще у двох будуть зміни

У Тернополі відкриють новий маршрут №21. Ще у двох будуть зміни
  • Тестовий маршрут №21 планують відкрити у Тернополі ймовірно з 1 березня. Таке рішення прийняли на засіданні міськвикокому 19 лютого. 
  • У яких ще маршрутах громадського транспорту відбудуться зміни - читайте у матеріалі.

Проект рішення "Про відкриття маршруту" на розгляд виконкому запропонував начальник управління транспортних мереж та зв'язку ТМР Олег Вітрук.

У тестовому режимі відкриють автобусний маршрут №21 «Вул. Л.Українки – ТРЦ «Подоляни», передбачивши його проходження вулицями Л.Українки, Слівенська, С.Бандери, Шухевича, Весела, Галицька, Бродівська, Лук’яновича, Промислова, Текстильна, Морозенка, Симоненка, Київська, Стуса, Корольова, Купчинського, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки із усіма зупинками на шляху проходження.

- Новий маршрут затвердили у новій транспортній мережі, але у якості експерименту хочемо ввести його раніше, щоб перевірити наскільки він буде користуватись популярністю в мешканців міста., - зазначив Олег Вітрук. - Кожного дня надходять дзвінки від мешканців міста з проханнями якомога швидше ввести цей маршрут. Ми хочемо запустити цей маршрут для сполучення з управлінням соціальної поліітики.

Відео дня

В експериментальному режимі на новий маршрут виїде 4 автобуси.

Читайте також: "У Тернополі змінили дев'ять маршрутів автобусів і тролейбусівl"

Окрім того, на засіданні міськвиконкому внесли зміни у автобусний маршрут №35. Відтепер він  курсуватиме до Другої міської лікарні  та інших лікарняних закладі на вулиці Р. Купчинського. 

Змінили і рух тролейбуса №5. Він тепер оминатиме вулицю Живова та зупинку "Ринок". За словами Олега Вітрука, раніше тролейбус у денний час з 9 до 17 год заїжджав на "Ринок", проте за опитуванням, лише 6 % людей користуються цим маршрутом для поїздки на цю зупинку. Окрім того, люди плутаються, бо через зміни впродовж дня, не знають коли саме автобус їде через центр, а коли на ринок. 

Новий маршрут тролейбуса №5 «Миру, Дружби, Руська, Князя Острозького, Пирогова, Гоголя, Б. Хмельницького, Збаразька, Злуки, Генерала Тарнавського, Київська, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки, Слівенська, Степана Бандери, Руська, Гетьмана І. Мазепи, Максима Кривоноса, Миру.»

Ймовірно, автобуси на нові маршрути вийдуть вже з 1 березня. Інформація уточнюється.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Natalya Bazaliyska

    добре розгляньте повернення тролейбус 5 на вул.довженка.просьба людей.багато не знають куди звернутися.
  • Анна Батіг

    дайте сполучення  з ринком по вул Весел1й нпр  маршрут  29 по Весел1й н зал вокзал 1 ринок
  • Ольга

    П.Вітрук

    А на ринок,цей від Петриків, чому не даєте автобус?

    Чому на Східний і Новий Світ є ,А Сонячний, такий великий масив- нема?!

    Все рахуєте скільки паньства
  • Ольга

    П.Вітрук

    А на ринок,цей від Петриків, чому не даєте автобус?

    Чому на Східний і Новий Світ є ,А Сонячний, такий великий масив- нема?!

    Все рахуєте скільки паньства
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up