«Як грім серед ясного неба» - перевізники про розірвання договорів з 1 лютого

«Як грім серед ясного неба» - перевізники про розірвання договорів з 1 лютого
  • У міськраді запевняють: транспортного колапсу з 1 лютого не буде.
  • Де є тролейбусні лінії, збільшать кількість тролейбусів. Можливо, запустять нові маршрути.
  • Перевізники здебільшого відмовляються коментувати рішення міськради.

Реакцію тернопільських перевізників на рішення міськради щодо розірвання договорів з 1 лютого можна охарактеризувати одним словом – «шок!»

Більшість з них не коментує ситуацію. Якщо щось і говорять – це здебільшого нарікання на валідатори, які впровадили у маршрутках міста одразу після нового року.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нагадаємо, Міська рада через скандал з електронними квитками розриває договір з перевізниками
Тобто, попрощаються з усіма маршрутками, які нині курсують Тернополем.

Відео дня

У міськраді запевняють: мають альтернативу і транспортного колапсу в місті не буде.

  • Насамперед, міська рада переглядає маршрути, щоб забезпечити комфортне пересування пасажирів містом, - запевнила керівник прес-служби міськради Мар’яна Зварич. - Там, де є сполучення тролейбусними лініями, буде збільшено кількість перевезень тролейбусами, а при потребі тролейбуси слідуватимуть новими маршрутами.

В інших мікрорайонах, де тролейбусного сполучення немає, перевезення здійснюватимуть тимчасові перевізники, з якими міська рада підпише договір терміном на три місяці, запевнили у міськраді.

  • Тернопіль зараз веде активні перемовини з банком щодо отримання кредиту на придбання 40-50 транспортних засобів для перевезення пасажирів, - каже Мар’яна Зварич. - Таким чином, ми хочемо створити єдину муніципальну транспортну систему.

У поліції підтвердили, що, починаючи від 23 січня, проводитимуть рейди щодо перевірки усіх перевізників та водіїв маршрутних таксі на предмет дотримання умова договору та законодавства України – про що раніше заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Скільки саме поліцейських будуть щодня протягом тижня задіяні на маршрутах – це питання наразі вирішують, запевнив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

Коментарі перевізників:

Андрій НАМАКА, директор ТОВ «Менс Авто» (маршрути №№3 і 19. Щодня виїжджає на рейс 16 одиниць транспорту):

  • Не буду нічого коментувати. 15 років роботи – і тут таке…

ФОП Юрій Ігорович ЛАГІШ (маршрути №№ 2,8. Щодня виїжджає на рейс 12 одиниць транспорту):

- Поки не готовий нічого сказати. Це - як грім серед ясного неба. До 1 лютого будемо їздити, а там подивимось. Ми взяли валідатори, система є недосконалою, бо вони працюють не на 100 %. Мала бути служба перевірки білетів, пасажирів – ми її так і не побачили. Міськрада вирішила, що ми не дотримуємось своїх зобов’язань. На мою думку, ми виконуємо свої обов’язки на 100%, а які можуть бути претензії – не знаю. Найбільше їх хіба до автоматизованої системи оплати проїзду. Це нововведення. Не знайомі ні водії, ні пасажири… Будемо думати, що далі робити… Можливо, міськрада має альтернативу для нас. Це їхнє рішення.

Роман ТОРОЖНЮК, директор КП «Міськавтотранс» (маршрути №№ 5, 5а, 11, 15, 18, 21, 25, 26, 28, 31, 34, 36. Щодня виїжджає на рейс 37-42 одиниць транспорту):

  • Ми не приватні підприємці. Ми - структура міської ради. Таким є рішення голови, виконкому, тому… Транспорт не наш, він орендований в перевізників. Ми саме хочемо добитись, щоб був муніципальний транспорт, тому закуповуватимемо новий. Щодо приватників – я не прихильник того, щоб вони всі одночасно «зникли». Навіть через те, що в місті може початись хаос – буде транспортний колапс.  

Зв’язатись з іншими перевізниками ми не змогли: телефони їхніх фірм, зазначені у довідках, «мовчать». Якщо вони мають бажання висловитись з приводу розірвання договорів, ми готові надати їм таку можливість та опублікувати коментарі.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Men

    Вот  що  за  бред  пишуть  і  планують? Тролейбуси  то  є  а  вод  водіїв  тролейбусів  не  вистарчає  катастрофічно,  там  і  так  водії  виходять  з  вихідних  бо  не  має  кому  їздити. Куплять  нові  тролейбуси,  збільшать  їх  кількість,  а  їздити  хто  буде  на  них? Пересадять  маршрутчиків  на  тролейбуси? Так  категорії  не  ті,  треба  додатково  вчитись  і  відкривати  категорії  в  правах. І  за  зарплату  в  5000гр   сильно  спішать  туди  на  роботу  іти))) А  тролейбусом  їздити  то  вам  не  маршруткою  чи  машиною. Плюс  лінія  вже  пропалена  і  на  соплях  тримається  її  треба  було  вже  два  рази  міняти   по  правилам  експлуатації.
  • Хуєнс-авто

    МЕНС (струація) авто - нахєр з пляжу!
  • Михайло Білецький

    Працюючи за флюгогрофом я помітив що в сільських приїзжих, легені в 6 разів більше і повністю відкриті.Чому Тернополянам з 14 років потрібно кожен рік отримувати дозу радіації, якщо вони вакциновані. Сільські жителі не вакциновані і флюрографом жодного разу не опромінюються.В них стільки здоров'я що вони себе вважають сільськими царями львами.Їдять дуже багато лише м'ясо і сало і алкоголь.Плодяться пометами, прайдами , їхнє поголівья збільшелося до 4,5 міліонів, або нехай їдуть на заробітки і привозять гроші на отримання наающещадків, або навіщо отримувати ревущих, кречащих, вимагающих, вечно чавкув

    Men reply Михайло Білецький

    Так  в  чому  діло  іди  в  село  і  жий  там  і  їдь  на  заробітки,  хто  тебе  в  Тернополі  за  "флюгогрофом"  тримає? Будеш  їсти дуже багато лише м'ясо і сало і алкоголь.Плодиться пометами, прайдами , і  твоє   поголівья збільшеться до 4,5 міліонів)))))
  • Роман

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up