Співають та ще й пританцьовують: у Тернополі влаштували справжнє колядникове турне (ВІДЕО)

Співають та ще й пританцьовують: у Тернополі влаштували справжнє колядникове турне (ВІДЕО)
  • Тернопільська малеча дотримується традицій своїх пращурів – вони влаштували справжнє колядникове турне містом.
  • Де були діти та на що збирають кошти – далі у нашому матеріалі.

На вулиці холодний вітер та морозець, але навіть це не зупиняє маленьких тернополян. З музичними інструментами, українськими аксесуарами та класним настроєм вони зібралися разом, аби заспівати гарні колядки та подарувати всім святковий настрій.

Як виявилося малі колядники – учасники освітньо-розважального табору «Your Camp». Зі слів тернополянки Нати Бенч, таким чином вони збирають кошти для дітей військових.

— Сьогодні ми будемо ходити містом і колядуватимемо. Ми хочемо підтримати і приєднатися до благодійного проєкту «Мій тато – герой», що заснувала наша тернополянка Юлія Слободян. Тому запрошуйте нас до себе у гості, допоможіть діткам табору зробити добрі справи для іншої малечі, — каже вона.

Відео дня

Діти виконують відому всім колядку «Ой, радуйся, земле, син Божий народився». Вони прославляють народження Христа. А ще – бажають господарям багатства, доброго здоров`я, хорошого врожаю.

Почути спів дітей можна було поблизу шопки на Театральній площі, а також у різних закладах громадського харчування та навіть храмі. Спеціально для наших читачів ми записали маленький шматочок відео, тож скоріше переглядайте.

Аби зібрати більше коштів для дітей військовослужбовців, Ната Бенч відзняла коляду дітей та опублікувала відео в соціальних мережах. Також жінка прикріпили посилання на благодійну банку, аби після прослуховування кожен бажаючих міг задонатити кілька гривень. Станом на 15:00 на банку зібрали понад 1 800 гривень.

Нагадаємо, проєкт «Мій тато – герой» діє у Тернополі нещодавно. Його засновницею виступає волонтерка Юлія Слободян. Головна мета – подарувати радість малечі, яка через повномасштабне вторгнення змушена проживати своє дитинство без батька.

Батьки малих тернополян наразі захищають Україну від російських окупантів або ж загинули чи проходять реабілітацію після поранення. Детальніше про проєкт читайте за посиланням: Мій тато – герой! Тернополянка закликає долучитися до проєкту на підтримку дітей військових

Читайте також:

Зимові канікули з користю: малі переселенці організовують ярмарки і збирають тисячі для військових (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Переселенці з Луганщини та їхні 13 собак шукають тимчасовий прихисток

Куди подіти «живу» ялинку після свят: чи є пункти збору в Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up