В тролейбусі №3 на роботу їхав незвичайний пасажир

В тролейбусі №3 на роботу їхав незвичайний пасажир

Пес забіг в тролейбус біля "Подолян". Після того, як тролейбус проїхав митницю, люди припускали, що йому треба на ринок

Пасажири тролейбуса маршруту №3 їхали на роботу зранку середи з хвостатим пасажиром. Когось це посміхнуло, а хтось взагалі не звертав увагу на чотирилапого. Чия це тварина невідомо - не мав він ні ошийника, ні кліпси. 

Песик зайшов у тролейбус біля "Подолян". Кондуктор жартував, що везе собаку на митницю.

Собака спокійно поводився у салоні, спостерігав, як кондуктор рахує гроші, час від часу підходив до деяких пасажирів.

Відео дня

Дівчата знімали собаку на мобілки, а старші пасажири просто дивилися за його переміщенням по салону, дехто взагалі не звертав увагу на тварину.

Собака поводився чемно, і навіть дав себе почухати за вушком, нікому не заважав, тож його ніхто і не виганяв з тролейбуса.

На деяких зупинках пес підходив до відчинених дверей, але жодна зупинка на Текстильній чи Збаразькій йому не підходила. Люди припускали, що пес їде на ринок.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Орися Лотоцька

    Мабуть загубився...
  • Natalya Semen

    Може шукав свого господаря,голодний!
  • Татяна Яремчук

    В суботу ввечері забіг в тролейбус біля кооперативного і їхав на східний... Напевне він катається...
  • Lukiianets Viitalik

    Цікаво чи кондуктор дав йому білет одразу,чи собака сварилася з ним)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up