Відео дня:“ВІА Кіп’яток” презентував продовження історії про синю смужку. Кліп б’є рекорди

Відео дня:“ВІА Кіп’яток” презентував продовження історії про синю смужку. Кліп б’є рекорди

Коміки з "VIP Тернопіль" випустили продовження історії "Синьої смужки" - кліп "Весіллє", який показує те, що можна побачити лише під час урочистостей на Західній Україні. 

 

За задумом режисерів, головна героїня вішає на цвях синю смужку і леопардові лосіни та виходить заміж за італійця Джованні.  Його зустрічають родичі нареченої вдома, далі викуп, потім вони їдуть святкувати в ресторан. І от весілля вдалося, всі задоволені, але після застілля наречена дізнається страшну для неї новину - її “коханий” витратив усі гроші на весілля. 

Кліп вже набрав понад 600 тисяч переглядів на YouTube, 19 тисяч лайків та люди пишуть безліч схвальних коментарів. 

Відео дня

“Ось він сік, ось вона народна правда, настрій і колорит. У ТОПі того, що я бачив за рік, і однозначно хіт наступного весільного сезону”, - пише Максим у коментарях. 

“Синя смужка грала на кожному весіллі. Цей хітяра також зайде усім і буде звучати на всіх весіллях країни”, - пише пан Юрій. 

“О, супер, це прямо нагадує українське весілля. Обожнюю VIP Тернопіль та ваші цікаві та веселі ідеї.”, - пише фанатка гурту Тетяна.

Опитування

Як вам кліп?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up