Працюємо в інтернеті: заробити вдома під час карантину реально (новини компаній)

Карантин відібрав роботу у багатьох людей. Тернопільчани не стали виключенням. Хтось пішов у відпустку за свій рахунок, хтось у пошуках, хоча за часів карантину це дуже складно.

Спеціалісти тернопільських ІТ-компанії дають поради, як з користю зайняти себе на період карантину та рекомендують ознайомитися з онлайн-ресурсами, за допомогою яких можна працювати з дому. Інтернет дійсно надає можливості чесно заробляти сидячи за комп’ютером вдома. Проте не варто чекати великих грошей, якщо ви нічого не будете робити.

1. FREELANCE.UA. Тут можна обирати різноманітні завдання. Тексти для копірайтерів, праця для програмістів, обробка фото та відео монтаж тощо. Не всі завдання потребують навички професіонала, хоча замовники щедро платять, бо самі не в змозі це зробити чи об’єми замовлення дуже великі. Усе буде залежати від складності задачі - за деякі отримують 500 гривень, а більш прості коштують від 10 гривень.
2. FREELANCE.BET нагадує попередній ресурс, але орієнтований на професіональних веб-розробників, програмістів, дизайнерів. Виконавці тут обійдуться недешево – від семи до п’ятнадцяти тисяч гривень. Непогана практика для студентів, гарне доповнення до резюме та новий досвід. На сайті можна знайти і більш просту роботу - опрацювання контенту, розробку товарних знаків, SEO-оптимізацію тексту тощо.
3. Біржа контенту ADVEGO - популярний ресурс з виконання різних завдань по пошуку корисної інформації та написанню статей. Виконання робіт підвищує ваш рівень, після чого стають доступні більш дорогі складні задачі. Тексти можуть бути на різних мовах, а писати їх чи підвищувати їх унікальність виконавці зможуть в будь-який час.
4. QComment - тут теж можна виконувати як легкі завдання в соцмережах, писати відгуки до продукції, коментарі та ін. Перевагою ресурсу є зрозумілий інтерфейс, але треба пройти екзамен (мову можна обирати, а у разі успіху вам відкриється завдання на українській, російській чи англійській мові). Якщо ви не грамотно пишете, вам закриють доступ, після чого можна буде виконувати тільки дешеві завдання.
Отже, ніхто не заплатить багато і одразу, все буде залежати від вас. Будь-яке завдання необхідно робити якісно. Пам’ятайте, що можна заробити в Інтернеті непогані гроші, але це теж робота, що потребує часу і навичок, а не просте стирання клавіатури. На відміну від онлайн-казіно на сайті, де можна заробити легко і швидко!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up