Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Ми відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Регіональний представник
25000 грн - зарплата

ТОВ “Міжнародне ділове співробітництво-Захід” запрошує на роботу регіонального представника для закупівлі зернових і олійних культур. Оплата за результатами роботи від 1 дол. / тонна.

Creative content writer/translator
15000 грн - зарплата

Підприємство DFG Research запрошує на роботу Creative content writer/translator (English), тобто автор статей для дослідження і написання оригінальних текстів на різні теми англійською мовою. 

Торговий представник
7000 грн - зарплата

Компанія ДП «САВСЕРВІС КАРПАТИ» запрошує на роботу торгового представника.
Компанія надає корпоративний мобільний зв'язок, щорічну оплачувану відпустку, повну зайнятість.
Функціональні обов'язки:

Відео дня
  • виконання плану і збільшення обсягу продажів;
  • контроль дебіторської заборгованості;
  • розширення клієнтської бази.
     

Менеджер з продажу
6000 грн - зарплата

Компанія «Радоніт» займається гуртовою торгівлею пластиковим підвіконням та віконними аксесуарами, дверима, покрівельними матеріалами. У зв’язку із розширенням, запрошує на роботу менеджера зі збуту у Тернополі. Кандидати на цю посаду повинні володіти знаннями програми 1С.
Функціональні обов'язки:

  • збір замовлень по телефону — робота з існуючою базою клієнтів на закріпленій території;
  • оптимізація, контроль доставки;
  • аналіз продаж і співпраці з клієнтами;
  • моніторинг цін-вивчення та аналіз конкурентного ринку.
     

Фахівець з епіляції
5000 грн - зарплата

Мережа косметологічних центрів «Лазерхауз» шукає висококваліфікованих, відповідальних працівників. У зв’язку із відкриттям додаткового кабінету актуальна вакансія фахівця з епіляції. На роботу запрошуються жінки від 23 років. Навчання проводиться за рахунок компанії.
Умови роботи: 

  • графік роботи: 3−4 дні на тиждень.
  • години роботи: з 9 до 21.
  • ставка 83 грн. в день +%, від 5000 грн.
     

Різноробочій
5000 грн - зарплата

Компанія «Радоніт» запрошує на роботу різноробочого. Підприємство займається гуртовою торгівлею пластиковим підвіконням та віконними аксесуарами, дверима, покрівельними матеріалами.
Функціональні обов’язки:

  • виготовлення москітних сіток, 
  • порізка підвіконня, 
  • гнуття відливів тощо.
     

Слюсар з ремонту автомобілів
4500 грн - зарплата

Підприємство “Тернопільмазсервіс” запрошує на роботу слюсара з ремонту автомобілів для ремонту вантажних автомобілів. Можливі відрядження по області.
 

Ресепшіоніст
3200 грн - зарплата

Компанія “Євровет Тернопіль” запрошує на роботу ресепшіоніста. Кандидат повинен мати приємний голос, навички ділового спілкування, комунікабельність, доброзичливість і чуйність, стресостійкість і витримка, тактовність і ввічливість, організованість й уміння працювати з великою кількістю відвідувачів, знання етикету, знання Word, Excel.
Функціональні обов’язки:

  • прийом телефонних дзвінків; 
  • робота з ПК; 
  • знання прайсу клініки; 
  • знання препаратів, які продає клініка та ін.
     

Майстер по ремонту електроніки
3000 грн - зарплата

ФОП Посунько С.І. в майстерню сервісного центру запрошує на роту майстра по ремонту електроніки, такої як:пилососи, блендери, мікрохвильовки, і.т.п.
 

Промоутер
2500 грн - зарплата

Національний дистриб'ютор «Форвард-СВ» запрошує на часткову зайнятість дівчат привабливої зовнішності віком 18 -25 років для роботи промоутером в торговельних точках. Функціональні обов’язки: консультування покупців по продукції, роздача рекламної продукції.
Умови роботи: 

  • гнучкий графік роботи: з 12:00 до17:00 в різних районах міста.
  • оплата: 2500−3000 грн, в середньому 5 годин на тиждень
     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ткаченко Наталя

    Йдемо блокувати ордло нам нічого робити вода дорожає будемо ходити з непомитими таб.ками.А хлопи з вонючими яйками.Трусики прати дорого то можна носити один тиждень на одну сторону а другий тиждень на другу економія капітальна поки наш гімнокомандувач шоколадний яйцатий бугай парайло україну розкрадає краде вугілля янтар і ліс карпатський то я вас вчу економити.Потім якщо вже ви поносили труси місяць або два вони добре зашкаралупли на них начіпалося трошки гімна бо папір туалетний також дорого то тоді їх можна витовкти до берези або ще краще до порошенкової тлустої морди.Добре відтовкаємо то гімно і знову надіваємо

    Герасимчук Ростислав reply Ткаченко Наталя

    На дурці твоє місце
  • Герасимчук Ростислав

    Хто в Польші працював, той в Україні більше працювати не буде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up