На Тернопільщині жінка задушила свого співмешканця під час конфлікту

На Тернопільщині жінка задушила свого співмешканця під час конфлікту

Жінка, яка вбила свого співмешканця, сяде за грати на 7,6 років. 

Жительку одного із сіл Бережанського району обвинувачено в умисному вбивстві  свого співмешканця. Її визнано винною у скоєнні злочину за ч.1 ст. 115 КК України.

Прокурором у суді доведено, що 15 липня 2018 року близько 21 години, обвинувачена у кухні житлового будинку задушила співмешканця під час побутового конфлікту, який виник при спільному вживанні спиртного. 
Враховуючи пом’якшуючі обставини - наявність трьох неповнолітніх дітей, відсутність судимостей та визнання своєї вини, судом призначено їй покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі, повідомили  пресслужбі прокуратури Тернопільської області.

Довідка: Стаття 115. Умисне вбивство передбачає:

Відео дня

1. Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, -карається позбавленням  волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

2. Умисне вбивство:

1) двох або більше осіб;

2) малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності;

3) заручника або викраденої людини;

4) вчинене з особливою жорстокістю;

5) вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб;

6) з корисливих мотивів;

7) з хуліганських мотивів;

8) особи чи її близького родича у зв'язку з виконанням цією особою службового або громадського обов'язку;

9) з метою приховати інший злочин або полегшити його вчинення;

10) поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством;

11) вчинене на замовлення;

12) вчинене за попередньою змовою групою осіб;

13) вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за винятком вбивства, передбаченого статтями 116-118 цього Кодексу;

14) з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Максим Салук

    Напевно достав що жінка так вчинила
  • Оксана

    Горілка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up