Напідпитку вкрав машину і влетів нею в паркан на чужому подвір’ї

Напідпитку вкрав машину і влетів нею в паркан на чужому подвір’ї
  • Протягом наступних п’яти років чоловік сидітиме у в’язниці. Строк відбування покарання йому рахуватимуть від 23 листопада 2019 року.
  • При призначенні покарання обвинуваченому суд врахував, що той рецидивіст, негативно характеризується за місцем проживання, перебуває на обліку у лікаря нарколога, а злочин вчинив напідпитку. Щоправда, взяв до уваги й щире каяття.

Судимий за майнові злочини і побиття чоловік заробив на новий термін ув’язнення.

Його звинуватили в угоні, а також ДТП, яку він вчинив на краденій машині.

Все сталось 23 листопада 2019 року близько 20 год. 30 хв. Чоловік добряче хильнув і, перебуваючи на одному з подвір’їв, підійшов до автомобіля марки «FORD SIERRA». У замку запалювання побачив ключа, відчинив дверцята, сів за кермо і запустив двигун. Дуже далеко не від’їхав – зупинився в дерев’яному паркані.

Відео дня

В залі суду чоловік повністю визнав вину, погодився зі всіма доказами по справі, відмовившись від їх дослідження в судовому засіданні.

Допитаний в судовому засіданні потерпілий просив суд суворо не карати крадія. Пригадав, як припаркував своє авто. Почув, що машину завели. Коли вийшов на двір – автомобіля вже не було.

До речі, незаконне заволодіння транспортним засобом, яке інкримінували чоловікові, він вже вчинив вдруге.

-       При призначенні покарання обвинуваченому суд враховує ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, особу винного, який негативно характеризується за місцем проживання, перебуває на обліку у лікаря нарколога, щире каяття, але й рецидив кримінальних правопорушень, скоєння злочину у стані алкогольного сп`яніння, - йдеться в матеріалах справи. – І приходить до переконання, що йому слід призначити покарання у виді позбавлення волі, що таке покарання буде необхідне й достатнє для його виправлення та попередження нових кримінальних правопорушень.

Протягом наступних п’яти років і двох місяців чоловік сидітиме у в’язниці. Строк відбування покарання йому рахуватимуть від 23 листопада 2019 року. А речовий доказ – автомобіль FORD, повернули власнику. Обвинувачений ще й оплатить майже 2,5 тис грн. за проведення експертиз.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до судової палати в кримінальних справах Тернопільського апеляційного суду через Бучацький районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up