Побив та вкрав гроші: поліція розповіла, як молодик напав на пенсіонера біля магазину

Побив та вкрав гроші: поліція розповіла, як молодик напав на пенсіонера біля магазину
Фото з інтернету

Раніше судимий 30-річний тернополянин не втримався від спокуси, коли побачив в руках літнього чоловіка - гроші. Напав та вирвав з рук дві тисячі гривень.

Випадок стався 13 червня у селі Петриків Тернопільського району. Раніше судимий тернополянин крутився біля сільського магазину, як побачив, що з крамниці виходить чоловік з чималою сумою грошей у руках. Довго не роздумуючи, молодик двічі вдарив жертву в обличчя, збив з ніг і вихопив в 63-річного чоловіка гроші. Потерпілий звернувся із заявою до поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 30-річний житель Тернополя. Молодик, до слова, уже неодноразово був судимий за майнові злочини. У скоєному він зізнався. На жаль, викраденого потерпілому повернути не вдалося – лиходій швидко витратив награбоване.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 186 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством. Зловмисникові загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Читайте також: Грабіжник увірвався в будинок пенсіонерів, побив їх та вимагав гроші
 

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі 15-річний побив пенсіонера, а його товариші знімали побиття на телефон
Інцидент трапився 18 квітня в дворі будинку на вулиці Лепкого близько 19:00. Троє неповнолітніх сиділи на спортивному майданчику, коли повз проходив старший чоловік. Один з юнаків почав щось вигукувати в бік пенсіонера. Тернополянин підійшов і між ним та неповнолітнім розпочалася словесна суперечка. В якийсь момент юнак повалив чоловіка на землю і кілька разів вдарив його в область тулуба та обличчя. Після цього хлопці втекли. Потерпілий зміг описати свого кривдника. В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного. Ним виявився п'ятнадцятирічний хлопець. Він у скоєному зізнався, а його товариші віддали відео побиття, яке знімали на власні мобільні телефони.
 

Читайте також: Неодноразово судимий побив та пограбував пенсіонерку, якій часом допомагав за їжу по господарству
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up