Судитимуть тернополянку, яка під дією наркотиків в’їхала напередодні Великодня у Катедру

Судитимуть тернополянку, яка під дією наркотиків в’їхала напередодні Великодня у Катедру

Жінка була під дією амфетаміну.

Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо тернополянки, яка під дією амфетаміну в’їхала на Ауді до Архикатедрального Собору УГКЦ у м. Тернополі й пошкодила пам’ятку національного значення (ст. 178, ч. 3 ст. 298 КК України).

Про це повідомляє Прокуратура Тернопільської області.

За даними слідства, після опівночі 23 квітня 2022 року водійка автомобіля Audi, порушуючи загальноприйняті моральні норми, в’їхала в релігійну споруду, протаранивши двері та пошкодивши майно релігійної громади «Архикатедральний собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви».

Відео дня

На даний час шкода, заподіяна тернополянкою релігійній громаді, відшкодована повністю.

Слідчі поліції завершили розслідування.

Нагадаємо, 23 квітня водійка на автомобілі «Ауді» протаранила двері собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці та проїхала до плащаниці всередині церкви. Невдовзі жінці оголосили підозру за статтею 178 Кримінального кодексу України – за пошкодження релігійних споруд чи культових будинків. А 27 квітня їй обирали міру запобіжного заходу в суді — тримання під вартою з правом внесення застави 49 тис. 620 грн. Також суд зобов’язав її пройти лікування від наркозалежності.  

 

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Андрей Доля

    Вибачте будьласка...... Скільки в Вас яду..... Витягніть спочатку бревна з своїх очей, а потім хто з Вас без гріха хай кине каміння в неї перший.
  • Sonce Billa

    Дайте їй можливість виправитись:надайте їй авто, яке попрямує до Почаєва,а дальше вона вже сама знає ,що робити, досвід має!)
  • Lida Rybina

    В психлікарню її,вона неадекватна,всім зрозуміло.
  • Любомир Брода

    Підозріваю що і після війни ніхєра не зміниться в цьому болоті,шкода що загине ще стільки людей з надією що смерті наших Героїв не даремні(і в тому числі мого братика)-сумно

keyboard_arrow_up