Андре Тан розповів секрет, що має зробити жінка, щоб чоловік купив їй і сукню, і до сукні

Андре Тан розповів секрет, що має зробити жінка, щоб чоловік купив їй і сукню, і до сукні
  • Під час майстер-класу у Тернополі дизайнер Андре Тан розповів, як має виглядати жінка, щоб чоловік не дивився "наліво". 
  • І як правильно ходити з чоловіками на шопінг, щоб і ви отримали бажане, і чоловік не дратувався. 

- Завжди потрібно бути цікавою, як не прочитана книга - порада кожній жінці, - каже Андре Тан. - У вас завжди мають бути якісь фішки. Особливо, якщо ви з сім'єю їдете на відпочинок, у вас має бути обов'язково дві фішки, які ваш чоловік запам'ятає. І з кожним відпочинком у нього буде, як мінімум два фрагменти, які він як кінострічку прокручуватиме у своїй голові. Ви маєте бути завжди цікавою і тоді ваш чоловік ніколи не буде дивитись "наліво".

А, щоб гарно виглядати, час від часу потрібно займатись шопінгом. Відомий дизайнер розповів кілька секретів успішного шопінгу разом з чоловіком. 

- Моя порада: чоловіки ненавидять ходити на шопінг, вони цінують свій час, - каже Андре Тан. - Звісно, якщо шопінг для себе, то інша справа. А от ходити на нього з дружиною чи дівчиною вони не люблять. Тому, коли ви збираєтесь йти на шопінг з чоловіком, попередньо пробіжіться магазинами і зрозумійте, що і де вам потрібно приміряти. Складіть графік наступу.

Відео дня

Однією з найважливіших складових успішного шопінгу з чоловіком, як каже дизайнер, є перекус. Через кожні 40 хвилин чоловіка потрібно годувати.

- Тому, що ситий чоловік - щедрий чоловік, він заплатить за все, - наголошує Андре Тан. - Запам'ятайте це раз і назавжди. Тому пробіглись по кількох магазинах, сорок хвилин пройшло і зразу в кафе. Пройшло наступних сорок хвилин - взяли круасан якийсь, каву.

Ще одне правило - бездоганний зовнішній вигляд. Як каже дизайнер, зазвичай, жінки на шопінг йдуть з закрученим волоссям і в спортивному костюмі. 

- А ні, так не можна. Бо чоловік пам'ятає про те, як ви одягнені, - продовжує Андре Тан. - Тому одягайте красиву, гладеньку білизну, не мереживну. Головне, щоб білизна була гладенькою, щоб коли ви одягнете шовкову блузку - нічого не випирало. Ваш чоловік напевно передаватиме вам одяг у примірочну і ви виглядатимете в красивій, розкішній білизні. А не в трусах з "Міккі Маусом".

І будьте в хорошому настрої, бо, як каже дизайнер, чоловіки не пам'ятають на що вони витрачають гроші. Вони пам'ятають лише подяку та компліменти, які ви їм кажете, коли отримали ту чи іншу річ. 

- Тому будьте завжди щасливими і головне - вдячні, - додає дизайнер. - І пам'ятайте, коли вам купили все-все, що ви хотіли, потрібно чоловікові купити хоча б шкарпетки чи краватку. Чи щось у магазині електротехніки. Все таки він заслужив на це. Хоча б за те, що він ходив з вами і за платив за всі покупки. Тому варто потратитись на подарунок для чоловіка. Це ті секрети, якими я володію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій

    жінки, не треба ставити експериментів на нас! Хочете шмоток - сказали, ма дали  гроші, а ви пішли самі по тих магазинах з коліжанками
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up