Партнер рубрики Події

Detransport буде “глючити” до Нового року точно. В тернополян просять розуміння

Detransport буде “глючити” до Нового року точно. В тернополян просять розуміння
Точну причину, чому на сайті detransport.com.ua можна побачити рух не всіх маршрутів громадського транспорту, наразі встановлюють, запевняє начальникміського управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський.

До "20 хвилин" звернувся читач, що сайт detransport все рівно не показує рух усього громадського транспорту міста, хоча в міській раді це обіцяли виправити. Тож ми поцікавились, в чому причина у відповідальних осіб.

Відповідальність за повноцінне функціонування сайту несе фірма “Системний зв’язок”, пояснив пан Мединський. Тож її працівники мають провести інвентаризацію GPS-приладів, щоб визначити, чи всі вони справні.

- Ми проводили збори із перевізниками, спочатку думали, що проблеми на сайті через те, що не всі перевізники оплачують за послуги сайту, - розповідає Ігор Мединський. - Однак виявилося, що оплата відбувається майже 100% вчасно, а заборгованість у місяць - це норма, яка не змогла би вплинути на те, що на сайті відображається не весь транспорт.

Відео дня

Працівники “Системного зв’язку” пяснили, що зараз проводять оптимізацію та покращення роботи сайту, тож перебої у роботі могли виникнути і через це.

- Я дав вказівку наразі припинити всі нововведення на detransport та провести інвентаризацію, щоб перевірити, чи всі GPS-прилади справно працюють. Оскільки потрібно перевірити близько 200 транспортних засобів, то триватиме це як мінімум півтора тижні, - коментує пан Мединський.

Тож тернополянам доведеться потерпіти незручності із невірною роботою сайту ще як мінімум до Нового року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

  • Анонім

    водії самовільно відключають  GPS-трекери, ось уся причина. Можу уявити, професіоналізм працівників фірми “Системний зв’язок”, які на протязі тривалого часу не можуть встановити причини збоїв системи ... це просто смішно,  де взагалі взяли таку фірму, що не "шарить" в своїй професійній діяльності ... скоріше за все це якась підставна фірма
  • Анонім

    Причина інша - водії часто самовільно псують GPS-датчики щоб їх не відслідковували. Просто потрібний жосткий контроль і покарання з боку Управління транспорту за псування датчиків. Також потрібна щотижнева перевірка всіх маршруток і тролейбусів на справність приладів GPS. Все легко рішається, достатньо Мединському цього захотіти.
  • Олег

    22 маршрут зовсім не відображаєть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up