"Може так влада нас почує": противники забудови за "Березолем" перекрили дорогу на дамбі

"Може так влада нас почує": противники забудови за "Березолем" перекрили дорогу на дамбі
  • Акцію протесту активісти влаштувати о 7-й ранку в п'ятницю, 24 листопада. Дорогу противники забудови перекривали на пішохідному переході на дамбі біля "Маяка".
  • Люди хочуть, щоб їх почула влада. А обурені водії кажуть, що це нічого не дасть. 

У четвер, 23 листопада, люди біля "Березолю" валили паркан і їм знову погрожували "тітушки". А сьогодні активісти вийшли з акцією протесту на дорогу.

- Ми перекривали дорогу з 7-ї до 8-ї ранку, бо мали таке право лише на годину: десять хвилин перекривали, п'ять відпочивали, - розповідає активістка, мешканка одного з прилеглих до території "Березолю" будинків Юлія. - Сьогодні був пробний протест, щоб нас почув мер. Ніде нам не відкривають двері, тому ми подумали, що такий протест приверне увагу до нашої проблеми.

Відео дня

 

Читайте такожПротивники забудови біля "Березолю" підуть до Богомола та на сесію міськради
 

Як розповідають самі ж активісти, водії вранці на їхній протест реагували дуже негативно: висловлювались ненормативною лексикою, кричали, обзивали людей.  

- Я все розумію, що в людей є проблема, але хай йдуть перекривати дорогу біля міської ради, - обурюється водій Олег, який вранці проїжджав через дамбу. - От я зараз піду перекрию вхід до під'їзду, бо мені щось там не подобається. Хай йдуть владі дорогу перегороджують, бо такі перекриття нічого не дадуть, лиш водіїв злять. А як комусь потрібно в лікарню? Чи пожежа? 

Активісти кажуть, що це не остання акція протесту. Але в подальшому вони перекриватимуть дорогу не біля "Маяка", а по всьому місту і обіцяють значно більше  людей. 

Нагадаємо, про будівництво біля ПК «Березіль» культурно-мистецького центру "RIA плюс" писала у 2014 р. в статті - "Біля "Березолю" хочуть багатоповерхівку".   Зокрема йшлось про те, що ініціативу  щодо будівництва подав сам директор ПК.  Чоловік у листопаді 2013 звернувся  у міськраду з проханням оголосити конкурс з пошуку інвестора під будівництво культурно-мистецького центру з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та житловим будинком на земельній ділянці ПК.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Seryoja

    Надал після свого звільнення нам ще довго буде аукатись, і грощі йому пів Тернополя буде ще довго будуть платити на файні картки і на торфяні котельні - буде така собі спецпенсія.
  • Микола Унгурян

    цікаво скільки з тих людей в 2010 та 2015 віддали свої голоси за Надала

    Хороший Добрый reply Микола Унгурян

    тут не в голосах справа, а в тому що Надал зрадив свої виборців і дерибанить громадську землю.

    Anonymous reply Хороший Добрый

    Та нічого той Надал не зрадив! Він вірний собі, як був гнидою так гнидою й залишився!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up