На "Дружбі" магазин, у якому можна було цілодобово придбати випивку, уночі вже не працюватиме

На "Дружбі" магазин, у якому можна було цілодобово  придбати випивку, уночі вже не працюватиме

Рішення про те, щоб змінити режим роботи відомого серед місцевих жителів магазину, прийняли на засіданні міськвиконкому 31 жовтня. 

Проект "Про встановлення режиму роботи деяких закладів ресторанного господарства" на розгляд виконкому запропонувала начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Галина Горєва. 

За її словами у цілодобовому продуктовому магазині, який розташований на зупинці громадського транспорту на вул. М. Кривоноса, зафіксували чимало порушень громадського порядку. 

- У нас є постійні скарги людей. Туди неодноразово виїжджала поліція, - зазначила пані Горєва. - Суб'єкт господарювання не дотримує дотримання усіх норм громадського порядку. Тому пропонуємо  встановити режим роботи закладу до 23.00.

Відео дня

Члени виконкому рішення підтримали,а міський голова Сергій Надал дав доручення управлінню муніципальної інспекції провести позачерговий рейд магазинами та закладами харчування, які працюють вночі. 

"Купити алкоголь вночі? Легко"

Нагадаємо, про магазин на вул. Кривоноса ми писали у матеріалі "Алкоголь вночі у Тернополі купити можна... лише у відкритих пляшках".

- Після десятої вечора у цілодобовому магазині на Кривоноса величезні черги за алкоголем, - розповіла читачка Юлія (прізвище відомо - ред.), яка живе неподалік.

Нагадаємо, що рішенням Тернопільської міської ради від 8 квітня 2011 року продаж алкоголю після 22.00 і до 08.00 заборонено.

Чи законно торгувати алкоголем у заборонений час та чому його продають лише у відкритих пляшках, ми запитали прес-службу міськради. 

- За дотриманням цього рішення стежить поліція та управління муніципальної поліції, - коментують у прес-службі - Про факт продажу алкоголю жителям необхідно написати заяву у поліцію або у міську раду для проведення перевірки. Дозволи на торгівлю алкоголем у нічний час можуть бути, якщо точка продажу зареєстрована, як заклад громадського харчування. Дізнатися, чи має магазин такий дозвіл, можна лише після додаткової перевірки.

Опитування

А ви купували щось у магазині на зупинці по вул. Кривоноса

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    А якже ж тепер "устафшіє ат вайни" будуть вночі відпочивати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up