На "Файному місті" сортуватимуть пластик, метал, органічні відходи та папір

На "Файному місті" сортуватимуть пластик, метал, органічні відходи та папір
  • Учасників фесту закликають використовувати екологічний посуд, сортувати сміття.
  • Для сміття буде близько 300 спеціальних контейнерів. 

Протягом чотирьох днів з 19 до 22 липня на іподромі фестивалитиме, як очікують організатори, 16 000 людей. 

- Ми маємо сортувати сміття, а на фестивалях його дуже багато, - менеджер зі стратегічних комунікацій та досліджень програми сприяння громадської активності "Долучайся!" Юлія Кушнирова. -  Адже люди користуються і одноразовим посудом, і люблять відчувати себе розсаблено, але слід задуматись, що буде після фестивалю. А що буде через день після того, як завершаться пісні. Все це сміття буде на землі.

Тому учасників фесту закликають використовувати екологічний посуд, сортувати сміття. Щоб з більшою увагою ставились до навколишнього середовища, бо врешті-решт самі від цього виграють.

Відео дня

На фесті окремо сортуватимуть пластик, метал, органічні відходи та папір. Усього на території фесту буде близько 300 спеціальних паперових контейнерів та ековолонтери, які відповідатимуть за сортування. Організатори підписали угоди з компаніями, які це сміття вивозитимуть. 

Читайте також: "Файне місто" для людей з інвалідністю: спеціальні локації та соцтаксі

Читайте такожЯк та за скільки добратись на "Файне місто"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Білецький

    А наріків сортувати будуть ? Ті шо не коксі, на героїні, амфетаміні, плані  і. т . д.
  • Helgi Yoshy Olenko

    19-го липня уже з сортуванням прольот...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:40 8-річна дитина постраждала в аварії у Тернополі 13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up