Партнер рубрики Події

В області заборонили публічне використання фільмів та пісень російською мовою

В області заборонили публічне використання фільмів та пісень російською мовою

Крім того, 2019 рік оголосили роком ОУН на Тернопільщині.

Тернопільська обласна рада вирішила встановити мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території області.

Про це повідомляється на сайті Тернопільської облради. Мораторій буде діяти до моменту повного припинення окупації Росією території України.

Крім того, депутати Тернопільщини вирішили відзначити 90-ліття створення ОУН та  оголосити 2019 рік Роком ОУН в області.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Искра

    Жоден український музикант, композитор чи поет, тим більш сучасний, не дотягує навіть до середнього російського рівня. Тому російське було є і БУДЕ быльш привабливим для народу.

    David Starr reply Искра

    Росія:  країна -алкоголік, що вони там придумати нормальне можуть, не сміши.
  • Sana Go

    Роз"яснень що таке публічне використання і для кого нема. Це забороне де: в маршрутках, в в ресторанах, на вулиці, як за це буде каратися і хто  за цим буде стежити.. Прийняли аби прийняти просто, створити видимість що щось роблять. Економікою та господарством би так займалися ревно як різними декларативними заборонами. Стріляти чи що будуть тих, хто слухатиме російську.. ?
  • David Starr

    От нема більше чим зайнятись: російською розмовляє купа українців і навпаки, чимало запроданців вільно говорять українською.
  • Anonymous

    Та ні, то вже повний ідіотизм. Російська мова то мова значної частини наших з вами співгромадян, багато з яких сьогодні гинуть на сході, захищаючи цю державу. Який придурок таке видумав? І, головне, для чого?  Щоб розколоти суспільство? Нам проблем мало, ідіоти?!

    І, до речі, російська мова і російська держава (РФ) то різні поняття!

    Христина reply Anonymous

    Це ви пишете ідіотизм,бо свідома людина такого не напише!!
    Моя порада на майбутнє Вам перед тим ,як щось писати подумайте!!

    David Starr reply Христина

    Ну от ти пишеш нібито українською, але неграмотно і чим ти тоді розумніша інших?

    Наталя reply Христина

    А хто сказав, що ви свідомі, а інші не свідомі. Яким критерієм це вимірюється.  Через таких "свідомих", як ви ми що? краще жити почали.  Які здобутки за цим стоять, керуючись вашою свідомістю???!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up