Ресторанам дозволили приймати відвідувачів лише на літніх майданчиках та працювати на доставку. Коли дане рішення вступає в дію

Ресторанам дозволили приймати відвідувачів лише на літніх майданчиках та працювати на доставку. Коли дане рішення вступає в дію

Заклади громадського харчування у Тернополі прийматимуть відвідувачів лише на літніх майданчиках та працюватимуть на доставку замовлень і доставку на винос.

Засідання Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом відбулося 2 квітня об 11.00. Під час засідання обговорюють ситуацію з захворюванням з коронавірусом. І експерти кажуть: ситуація складніша, ніж прогнозували.

У разі погіршення епідситуації у Тернополі, з 12 квітня 2021 закладам громадського харчування буде заборонено приймати відвідувачів у приміщеннях.

Ресторанам буде дозволено надавати послуги громадського харчування на відкритих літніх майданчиках, а також - здійснювати адресну доставку замовлень і доставку на винос. Відповідне рішення було прийняте на засіданні міського оперативного штабу.

Відео дня

Тож з метою забезпечення права суб’єктів господарювання на працю, дано доручення відповідним підрозділам міської ради, у разі звернення представників закладів громадського харчування, оформити необхідні документи на роботу літніх майданчиків впродовж декількох днів.

До слова,  на засіданні штабу також було наголошено, що торговельні заклади міста (у тому числі ТРЦ) можуть обслуговувати населення виключно за умови забезпечення перебування в приміщенні не більше, ніж 1 відвідувача на 10 кв. м. площі, за наявності відповідного маркування для перебування в черзі, з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 м, а також за умови виконання інших санітарних і протиепідемічних заходів.

Читайте також: У школах дистанційка, а заклади працюватимуть лише на виніс: у Тернополі посилюють карантин
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лариса Ухвала

    Майданчики тоже треба закрити,, карантин,,

    Наталія Судома-Ксьондзик reply Лариса Ухвала

    Лариса Ухвала Все треба закрити Короновірус не тільки в ресторанах і на літніх майданчиках
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up